Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Κάνει έδρα της το Δασάκι και στοχεύει σε ανατροπή και… τελικό (οι σκέψεις του Μπαντία)
Κάνει έδρα της το Δασάκι και στοχεύει σε ανατροπή και… τελικό (οι σκέψεις του Μπαντία)

Κάνει έδρα της το Δασάκι και στοχεύει σε ανατροπή και… τελικό (οι σκέψεις του Μπαντία)

Με την στήριξη περίπου 1900 φίλων της η ΑΕΚ θα επιδιώξει να ανατρέψει την ήττα με 2-1 από τον Εθνικό στο ΑΕΚ Αρένα. Ένα παιχνίδι που μπορεί να στείλει την ΑΕΚ σε τελικό μετά και το 2018 όταν και κατέκτησε το τρόπαιο.

Σαφώς και με το σκορ του πρώτου αγώνα η ΑΕΚ είναι το αουτσάιντερ, όμως με την στήριξη περίπου 1900 οπαδών της, την καλή ψυχολογία που έχει αποκτήσει μετά την εμφάνιση στο ΓΣΠ αλλά και την επιστροφή Καραπατάκη ευελπιστεί ότι μπορεί να πετύχει την ανατροπή και να κερδίσει με σκορ που θα την στείλει στον τελικό στις 25 του μήνα.

Ο Μπαντία μάλλον δεν θα έχει στην αποστολή τον Μάμα, όμως ακόμη και να είναι αποστολή είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεκινήσει βασικός.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τούμπας, η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Ροσάλες, Μιλίτσεβιτς, Τόμοβιτς και Γκαρσία, στην μεσαία γραμμή θα κινούνται Γκουστάβο και Εσπινόσα ή Λαμπόικο, δεξιά της επίθεσης ο Φαράς, αριστερά ο Γκιούρτσο, στην κορυφή ο Τρισκόφσκι που θα πλαισιώνεται με Ρομό ή Άλτμαν.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend