Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Κετσπάγια: “Ο καθένας θέλει να γίνει ήρωας και ξεχνάμε το ομαδικό ποδόσφαιρο”
Κετσπάγια: “Ο καθένας θέλει να γίνει ήρωας και ξεχνάμε το ομαδικό ποδόσφαιρο”

Κετσπάγια: “Ο καθένας θέλει να γίνει ήρωας και ξεχνάμε το ομαδικό ποδόσφαιρο”

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα με τον Άρη στο Τσίρειο ήταν πολύ απογοητευμένος.

Οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν πήραμε το τρίποντο. Είμαι απογοητευμένος από την προσπάθεια κάποιων παικτών που πιστεύω ότι δεν είχαν την αναμενόμενη απόδοση και αγωνιστική πειθαρχία που είναι πολύ σημαντική. Ο καθένας θέλει να γίνει ήρωας και ξεχνάμε το ομαδικό ποδόσφαιρο. Τι να πούμε; Είναι δύσκολο. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες αλλά δεν τις κάναμε γκολ. Σε τέτοιες περιπτώσεις η μπάλα τιμωρεί. Τιμωρηθήκαμε με ωραία εκτέλεση φάουλ που μπορούσαμε να αποφύγουμε. Ήταν σημαντικό το παιχνίδι, μπαίναμε στην μάχη του τίτλου. Όμως τώρα είναι δύσκολο… Θα συνεχίσουμε όμως μέχρι το τέλος και βλέπουμε».

Για το τι έφταιξε: «Κυριαρχήσαμε στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο μέρος, δεν ήμασταν… Δουλεύουμε για συμβουλεύουμε τους παίκτες και κάποιοι παίρνουν άλλες πρωτοβουλίες. Αλλάξαμε κάποια πράγματα αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε τα δίχτυα».

Για το αν υπάρχει κούραση στην ομάδα: «Αν ήταν 11 με 11 να το δικαιολογήσω. Αλλά και το προηγούμενο παιχνίδι παίξαμε με μισή ομάδα, σήμερα με έναν λιγότερο και δεν τα καταφέραμε. Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό. Σίγουρα υπάρχει κούραση, όχι μόνο φυσική αλλά και ψυχολογική. Περιμέναμε να έχουμε συνέχεια αλλά κάποιοι ήθελαν να το παίξουν ήρωες».

 

Send this to a friend