Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Θάνατος 42χρονης Μαρίας – Μαρτυρίες πολιτών στο LarnakaOnline εξιστορούν πως έγιναν τα γεγονότα
Θάνατος 42χρονης Μαρίας – Μαρτυρίες πολιτών στο LarnakaOnline εξιστορούν πως έγιναν τα γεγονότα

Θάνατος 42χρονης Μαρίας – Μαρτυρίες πολιτών στο LarnakaOnline εξιστορούν πως έγιναν τα γεγονότα

 

 

Θλίψη και οργή έχει προκαλέσει ο θάνατος της άτυχης 42χρονης Μαρίας Ασκού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών που βρίσκονταν στο νοσοκομείο και έζησαν τα γεγονότα από κοντά, επικοινώνησαν μαζί μας εξιστορώντας μας το τραγικό συμβάν με την 42χρονη γυναίκα στη Λάρνακα.

Σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, η 42χρονη συνοδευόμενη από τον σύζυγο και τον γιο της μετέβη στο ΤΑΕΠ της Λάρνακας με ισχυρούς πόνους στη καρδιά.

 

Συγκεκριμένα και όπως μας έχει λεχθεί «ερχόμενη κρατούσε με τα χέρια το στήθος και ο σύζυγος παρακαλούσε να την αφήσουν μπει να μέσα γιατί δεν αισθανόταν καθόλου καλά».

Παράλληλα ο γιος της άρχισε την διαδικασία εγγραφής και ο μοναδικός νοσηλευτής που βρισκόταν έξω στο τμήμα άρχισε την αξιολόγηση και έκανε rapid test στην άτυχη γυναίκα. Ο σύζυγος φανερά ανήσυχος φώναζε ότι πρέπει να μπει άμεσα μέσα και να την δει ιατρός, σύμφωνα με τις μαρτυρίες.

«Ο σύζυγος της με μεγάλη ανησυχία φώναζε να πάρουν την γυναίκα του μέσα ενώ αυτή καθόταν στη καρέκλα κρατώντας το στήθος της με φανερή ενόχληση. Ενώ κάθονται και περίμενε, είχε περάσει από rapid test, η κοπέλα έπεσε στο πάτωμα με τα μούτρα. Τότε έτρεξε αμέσως ένας ιατρός ο οποίος μόλις κατάλαβε ότι κάτι πάει στραβά φώναξε για βοήθεια.» σύμφωνα με τις μαρτυρίες που συνέλεξε το LarnakaOnline.

«Είναι μια εικόνα που ποτέ δεν θα ξεχάσουμε. Όλα έγιναν μέσα σε 5 λεπτά. Αλλά οι Πρώτες Βοήθειες μας έχουν πρόβλημα, ο κόσμος περίμενε ώρες για να εξεταστεί και έξω υπήρχε μόνο ένας νοσηλευτής. Δεν ρίχνουμε ευθύνες σε κανένα. Ο κάθε ένας έκανε ότι μπορούσε. Ίσως όμως τα πράγματα να ήταν αλλιώς.» αναφέρει πηγή από την οικογένεια της άτυχης Μαρίας.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Τρίτη 29/03/2022 στις 4.00 μ.μ., από τον Ιερό Ναό Απόστολου Λουκά στην Αραδίππου.

Send this to a friend