Home ΛΑΡΝΑΚΑ “Μπράβο στη νεολαία της Αθηένου” (φώτο)
“Μπράβο στη νεολαία της Αθηένου”  (φώτο)

“Μπράβο στη νεολαία της Αθηένου” (φώτο)

 

 

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς το έχει πει πολλές φορές. Η Αθηένου έχει μια από τις καλύτερες νεολαίες παγκύπρια, αν όχι την καλύτερη. Και οι νέοι της Αθηένου δεν χάνουν ευκαιρία να το αποδεικνύουν.

Έτσι, το περασμένο Σάββατο 26 Μαρτίου 2022, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας κ Δημήτρης Ιεροδιακόνου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Νεολαίας κ.Πέτρος Κολιάς, μαζί με νέους του Δήμου που αποφοιτούν το Λύκειο και σύντομα θα στρατευθούν, διοργάνωσαν εκστρατεία καθαρίσματος και πογιατίσματος λερωμένων τοίχων και άλλων δημόσιων χώρων του Δήμου, που κάποιοι είχαν λερώσει. Ο Δήμος είχε φροντίσει να τους εφοδιάσει με μπογιές, φρούτσες κλπ.

 

Ο Δήμαρχος παρευρέθη αυτοπροσώπως στην εκστρατεία αυτή, φωτογραφήθηκε με τους νέους και αφού τους συνεχάρη και τους ευχαρίστησε για την ενέργειά τους, που μόνον ως καλό παράδειγμα προς μίμηση προς άλλους νέους μπορεί να χαρακτηρισθεί, τους δήλωσε ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα τους σε θέματα που θα τον χρειασθούν, πριν τη στράτευσή τους, αλλά και μετά.

 

Αξιοσημείωτο είναι ότι νέοι που την ώρα της εκστρατείας έπρεπε να βρίσκονται σε προγραμματισμένα μαθήματα, πέρασαν και δήλωσαν στον Δήμαρχο ότι θα βοηθήσουν κι αυτοί σε νέα εκστρατεία που θα πραγματοποιήσουν οι νέοι σύντομα, σε ώρα που θα τους βολεύει κι αυτούς.

Ο Δήμος Αθηένου νιώθει περήφανος για τη νεολαία του, στέκεται δίπλα της και είναι σίγουρος ότι κι αυτή θα τον ανταμείβει συνέχεια.

 

Send this to a friend