Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Συγκλονίζει πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ: “Καλοήθης ο όγκος, δεν μπορώ να περπατήσω μόνος μου”
Συγκλονίζει πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ: “Καλοήθης ο όγκος, δεν μπορώ να περπατήσω μόνος μου”

Συγκλονίζει πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ: “Καλοήθης ο όγκος, δεν μπορώ να περπατήσω μόνος μου”

 

 

Περιπέτεια υγείας για τον Γκάι Χαϊμόφ, τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Aνάμεσα σε άλλα έγραψε ο Haimov:

“Περνάς από το πρώτο στάδιο στη διαδικασία αφαίρεσης του όγκου και προσεύχεσαι να πετύχει. Η επόμενη μέρα μετά το χειρουργείο (24 ώρες ξαπλωμένος) ξυπνάω και ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι το να σηκωθώ και να περπατήσω μόνος μου είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω μόνος μου προς το παρόν, πλήρης ανικανότητα!

 

Αυτό το μήνα δούλεψα πολύ στην ισορροπία και τη στάση του σώματος για να ξεπεράσω το μούδιασμα. Έτσι μετά από ένα μήνα χειρουργικής επέμβασης το σώμα ανακάμπτει σιγά-σιγά και πάλι προσεκτικά για να είναι ανεξάρτητο στα περισσότερα πράγματα και αφού περίμενα την περίοδο με πολλές σκέψεις για τον τύπο του όγκου που είχα και την πορεία δράσης που θα κάνουμε, συναντήθηκα με τον χειρουργό μου Dr. Yuval Sopro και με ενημέρωσε ότι ο όγκος είναι καλοήθης.

Λοιπόν, ναι, έχω πολύ δρόμο να διανύσω με σκαμπανεβάσματα, αλλά με πολλή ελπίδα και πίστη ότι όλα θα τα αφήσω πίσω μου σύντομα. Έτσι ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ τα συναισθήματά μου και να ευχαριστήσω όλους όσους τον τελευταίο μήνα προσευχήθηκαν για μένα…”.

Send this to a friend