Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ολοκληρώνει τις εργασίες του το Career Academy στη Λάρνακα
Ολοκληρώνει τις εργασίες του το Career Academy στη Λάρνακα

Ολοκληρώνει τις εργασίες του το Career Academy στη Λάρνακα

 

 

Ολοκληρώνει σήμερα τις εργασίες του το 4ο Career Academy με τίτλο “Launching your future” το οποίο πραγματοποιείται στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης του Δήμου Λάρνακας.

Το Career Academy είναι ένας ετήσιος θεσμός της Υπηρεσίας Καθοδήγησης Καριέρας του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, που έχει ως στόχο να βοηθήσει τους νέους να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και να τους ενισχύσει στην αναζήτηση εργασίας έτσι ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους και να υλοποιήσουν τα όνειρα τους.

Η Μαρία Μιλτιάδου Αναπληρώτρια Εκτελεστική Διευθύντρια του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως «δόθηκε η ευκαιρία σε όλους όσους συμμετέχουν να μάθουν καινούργια πράγματα γύρω από το κομμάτι της απασχόλησης».

 

Ασχοληθήκαμε είπε η κ. Μιλτιαδου «με την καθοδήγηση, με κάποιες καινούργιες δεξιότητες στα θέματα εξεύρεσης εργασίας, για το πώς μπορούν οι νέοι να φτιάξουν ένα καλύτερο cv και να αποκτήσουν περαιτέρω δεξιότητες ούτως ώστε να καταστούν ανταγωνιστικοί στον χώρο εργασίας και να επιτύχουν προσωπικούς αλλά και επαγγελματικούς στόχους».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές στο διήμερο κατάρτισης συμμετέχουν νέοι και νέες από όλες τις επαρχίες της Κύπρου γεγονός που υποδηλώνει την μεγάλη ανάγκη που υπάρχει ανάμεσα στην νέα γενιά στο να βοηθηθεί στην αναζήτηση εργασίας, να κατανοήσουν οι νέοι τι είναι αυτό που ζητούν οι εργοδότες και πως θα φτάσουν στο σημείο να αποκτήσουν την θέση εργασίας που θέλουν.

Διοργανωτές είναι ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, το Europe Direct Larnaca και ο Δήμος Λάρνακας.

Send this to a friend