Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΚΗ Νέα απεργία στην Αλκή – Ένταση στα αποδυτήρια, δεν ικανοποίησαν οι εξηγήσεις του Μέτγουικ
Νέα απεργία στην Αλκή – Ένταση στα αποδυτήρια, δεν ικανοποίησαν οι εξηγήσεις του Μέτγουικ

Νέα απεργία στην Αλκή – Ένταση στα αποδυτήρια, δεν ικανοποίησαν οι εξηγήσεις του Μέτγουικ

 

 

Δεν λένε να κοπάσουν τα προβλήματα στην Αλκή σχετικά με τις πληρωμές και τις υποχρεώσεις της διοίκησης προς του ποδοσφαιριστές.

Πληροφορίες του Larnakaonline αναφέρουν ότι χθες η ομάδα πήγε στο γήπεδο αλλά επειδή ήταν απλήρωτες οι υποχρεώσεις της ομάδας για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις δεν τους άφησαν να προπονηθούν. Σήμερα το γήπεδο πληρώθηκε, αλλά και πάλι δεν έγινε προπόνηση μιας και οι παίκτες προχώρησαν σε νέα απεργία.

Στα αποδυτήρια βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος Άντι Μέτγουικ ο οποίος μιλώντας στους παίκτες τους μετέφερε τις δυσκολίες που υπάρχουν στο οικονομικό. Ουσιαστικά ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να πληρώσει τη δεδομένη στιγμή. Πολλοί παίκτες είναι και τρεις μήνες απλήρωτοι, ενώ οι σημερινές φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στον επίσημο λογαριασμό της ομάδα, από δήθεν σημερινή προπόνηση, είναι παλαιότερες.

 

Στα αποδυτήρια υπήρξε και ένταση στις συνομιλίες παικτών και Μέτγουικ, μιας και οι παίκτες θέλουν τα δεδουλευμένα τους. Έχουν οικογένειες, παιδιά και βλέπουν ότι ο Μέτγουικ δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις αλλά και στις υποσχέσεις του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι παίκτες προτίθενται να μην προπονηθούν ούτε και αύριο, εκτός αν η διοίκηση πάει αύριο στα αποδυτήρια και μιλήσει στους παίκτες και υπάρξει ένας ειλικρινής διάλογος.

Τα πράγματα δεν είναι καλά στην ομάδα της Αλκής και τα προβλήματα είναι αλυσιδωτά.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend