Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ IV Θεραπεία : Για να μην ξεμένεις ποτέ από ενέργεια
IV Θεραπεία : Για να μην ξεμένεις ποτέ από ενέργεια

IV Θεραπεία : Για να μην ξεμένεις ποτέ από ενέργεια

Δρ.Ιάκωβος Αντωνίου – Πλαστικός Χειρουργός

Τι είναι;

Η ενδοφλέβια έγχυση IV είναι ένας γρήγορος, αποτελεσματικός, ασφαλής και ισχυρός τρόπος χορήγησης ζωτικών θρεπτικών συστατικών κατευθείαν στην κυκλοφορία του αίματος. Συχνά πολλοί ασθενείς διαμαρτύρονται ότι έχουν χαμηλά επίπεδα ενέργειας, νιώθουν ατονία και δεν αποδίδουν όσο θέλουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Το αίσθημα αυτό μπορεί να αποδοθεί σε πολλές διαφορετικές αιτίες.

 

 

Εμείς στις κλινικές Bellissimo σε Κύπρο και Βουλγαρία, θέλοντας να δώσουμε λύση στο πρόβλημα, έχουμε δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο κοκτέιλ ουσιών για αντιμετώπιση τέτοιων συμπτωμάτων.

Πως εφαρμόζεται;

Η θεραπεία είναι απλή και εντελώς ανώδυνη. Ο ασθενής ξαπλώνει στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ιατρείου για 30-45 λεπτά όπου γίνεται η ενδοφλέβια έγχυση του εξειδικευμένου ορρού. Ταυτόχρονα ο ασθενής μπορεί να ξεκουράζεται, να διαβάζει κάποιο βιβλίο/περιοδικό, είτε και να σερφάρει στο κινητό του. Όσο θα προχωρά ο χρόνος, ο ασθενής θα αρχίσει να αισθάνεται την αλλαγή στον οργανισμό του και τελειώνοντας θα μπορεί να συνεχίσει κανονικά τις καθημερινές του δραστηριότητες.

Ποια τα πλεονεκτήματα της θεραπείας;

1. Αύξηση και διατήρηση ψηλών επιπέδων ενέργειας

2. Ενυδάτωση οργανισμού

3. Αντιμετώπιση ελλείψεων σε βιταμίνες

4. Ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος και υψηλή προστασία από ιούς και μολύνσεις

5. Αποτοξίνωση οργανισμού από ελεύθερες ρίζες και βαρέα μέταλλα

Είναι ασφαλής η μέθοδος;

Η διαχείριση των ενδοφλέβιων θεραπειών IV γίνεται μόνο από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία, επομένως η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής και συστήνεται σε αρκετές περιπτώσεις ατόμων.

Δρ.Ιάκωβος Αντωνίου – Πλαστικός Χειρουργός

Κλινική Bellissimo Λάρνακα – Γιάννου Κρανιδιώτη 20-22, Τ.Κ. 6047, Λάρνακα

Τηλέφωνο επικοινωνίας 24840888

Send this to a friend