Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο Δήμος Αθηένου διασκέδασε τα παιδιά του ακριτικού του Δήμου με την παιδική παράσταση «Ο Αμικέκο στην Εξοχή!»
Ο Δήμος Αθηένου διασκέδασε τα παιδιά του ακριτικού του Δήμου με την παιδική παράσταση «Ο Αμικέκο στην Εξοχή!»

Ο Δήμος Αθηένου διασκέδασε τα παιδιά του ακριτικού του Δήμου με την παιδική παράσταση «Ο Αμικέκο στην Εξοχή!»

 

 

Την Κυριακή και τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον Κορωνοϊό, πολλά παιδιά με τους γονείς τους παρακολούθησαν την εξαιρετική παράσταση επαγγελματικού κουκλοθεάτρου «Ο Αμικέκο στην Εξοχή!». Αυτή πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αθηένου και η είσοδος ήταν ελεύθερη, ενώ η παράσταση έγινε με τη στήριξη του Δήμου Αθηένου.

 

Προσφωνώντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς δήλωσε χαρούμενος για την πραγματοποίησή της και ανέφερε ότι με την καλυτέρευση της κατάστασης με την πανδημία, η οποία ελπίζεται να επικρατήσει, ο Δήμος Αθηένου θα προγραμματίσει αρκετές εκδηλώσεις για να ικανοποιήσει τους δημότες του.

 

Η παράσταση έλαβε χώρα μετά από πρωτοβουλία της Αθηενίτισσας Ελένης Ιωσηφίδου και του συζύγου της Roberto Braham Chávez και την επιχορήγηση του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου – ΟΝΕΚ. Πραγματοποιήθηκαν 5 παρόμοιες παραστάσεις σε όλη την Κύπρο.

 

 

Πρόκειται για παράσταση κουκλοθεάτρου, ιδανικό για όλες τις ηλικίες (3+) και γενικότερα για παιδιά, νέους και οικογένειες, ανεξαρτήτως γλώσσας, καθώς η παράσταση βασίζεται στη μουσική και όχι στον λόγο (εικαστικό θέατρο).

Send this to a friend