Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Βγαίνει η απόφαση για Ουάρντα: Οι λόγοι που στην Ανόρθωση δεν ανησυχούν… (πληροφορίες)
Βγαίνει η απόφαση για Ουάρντα: Οι λόγοι που στην Ανόρθωση δεν ανησυχούν… (πληροφορίες)

Βγαίνει η απόφαση για Ουάρντα: Οι λόγοι που στην Ανόρθωση δεν ανησυχούν… (πληροφορίες)

 

 

Η παραπομπή του Ουάρντα μετά το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ για τους πανηγυρισμούς του μπροστά από την κερκίδα των φίλων της Ανόρθωσης ήταν κάτι που απασχόλησε έντονε τις προηγούμενες μέρες.

Αύριο θα γίνει γνωστή η απόφαση από τον Αθλητικό Δικαστή με την Ανόρθωση να είναι σίγουρη ότι ο ποδοσφαιριστής δεν κινδυνεύει με τιμωρία αλλά θα του γίνει επίπληξη ή στην χειρότερη να δεχθεί κάποιο πρόστιμο.

Μέσα στην απολογία της «Κυρίας» αναφέρεται στο γεγονός ότι η περίπτωση Ουάρντα δεν συνδέεται με οποιαδήποτε άλλη. Επίσης, δεν έγινε τίποτα κατά τη διάρκεια του αγώνα και δεν αναφέρεται τίποτα στο φύλλο αγώνος. Αντίθετα, στο φύλλο αγώνος καταγράφεται η ρίψη αντικειμένων από πλευράς των φίλων του ΑΠΟΕΛ.

 

Επίσης, δεν έγινε κάποια χειρονομία ή πρόκληση από τον Ουάρντα (μπροστά από την κερκίδα των φίλων της Ανόρθωσης ήταν το περιβόητο περιστατικό), ούτε σε βίντεο καταγράφεται κάτι τέτοιο, όπως είχε γίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν.

Στην Ανόρθωση εκτιμούν ότι στην χειρότερη περίπτωση θα δεχθεί πρόστιμο ή μία απλή επίπληξη, μιας και δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν που να δικαιολογεί τιμωρία.

Send this to a friend