Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Στο Τσίρειο για να πατήσει το κουμπί της… εκτόξευσης
Στο Τσίρειο για να πατήσει το κουμπί της… εκτόξευσης

Στο Τσίρειο για να πατήσει το κουμπί της… εκτόξευσης

 

 

Πολύ μεγάλο παιχνίδι περιμένει την Ανόρθωση στο Τσίρειο όπου θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Τη δεδομένα στιγμή τις δυο ομάδες χωρίζουν 8 βαθμοί και σε περίπτωση νίκης η διαφορά θα μειωθείς τους πέντε και σαφώς θα αλλάξουν πολλά στην μάχη του τίτλου.

Σε αντίθετη περίπτωση η Ανόρθωση θα χάσει μεγάλο έδαφος και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο.

Το κλίμα στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι πολύ καλό και υπάρχει αισιοδοξία ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρει κόντρα στον Απόλλωνα και θα πάρει το ζητούμενο. Ο Κετσπάγια δεν υπολογίζει στους Βερχόβετς, Ρισβάνη, Κορρέα και Ντέλετιτς.

 

Ο κόσμος της ομάδας θα είναι στο Τσίρειο μιας και εξάντλησε τα μόλις 900 εισιτήρια που είχε και θα προσπαθήσει να «σπρώξει» την ομάδα του στη νίκη.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λόρια, δεξί μπακ ο Αμπαρτζουμιάν, αριστερό ο Κορέια και κεντρικοί αμυντικοί οι Αντωνιάδης και Αραγιούρι. Στην μεσαία γραμμή πιθανόν να δούμε Αρτυματά, Χρυσοστόμου και Χουσμπάουερ ή Πόποβιτς. Στην κορυφή θα είναι ο Νοβότνι, δεξιά της επίθεσης ο Χριστοφή και αριστερά ο Ουάρντα. Θέση διεκδικεί και ο Χριστοδουλόπουλος με αξιώσεις.

Send this to a friend