Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Μοιραίος ο Ουάρντα για την «Κυρία» σε ένα φοβερό ματς
Μοιραίος ο Ουάρντα για την «Κυρία» σε ένα φοβερό ματς

Μοιραίος ο Ουάρντα για την «Κυρία» σε ένα φοβερό ματς

 

 

Εκπληκτικό ντέρμπι πραγματοποιήθηκε στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ανόρθωση. Ένα ντέρμπι που τα έχει όλα. Φάσεις, γκολ, κλασσικές ευκαιρίες και ένα χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις με τον Ουάρντα να είναι ο μοιραίος παίκτης της Ανόρθωσης.

Ο Απόλλωνας ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος με τον Αλμπάνη να ανοίξει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό και να μπαίνει δυναμικά στο ματς. Στο 10ο λεπτό ο Απόλλωνας κέρδισε και πέναλτι σε χέρι του Αμπαρτζουμιάν και ο Ντιγκινί το μετέτρεψε σε γκολ για να κάνει το 2-0 και να δώσει τεράστιο προβάδισμα στην ομάδα του Τσόρνιγκερ.

Η Ανόρθωση απ’ εκεί και πέρα είχε να ανέβει ένα βουνό. Αντέδρασε μειώνοντας στο 45΄ με τον Χριστοφή και στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η Ανόρθωση κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ουάρντα το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Χριστοδουλόπουλος στο 51΄.

 

Η Ανόρθωση ήταν ανώτερη σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και λίγο έλλειψε να πετύχει μία επική ανατροπή. Στις καθυστερήσεις ο Αμπαρτζουμιάν κέρδισε πέναλτι. Ο Ουάρντα ανέλαβε την εκτέλεση στο 90+7΄ αλλά ο Γιοβάνοντς μάντεψε σωστά και απέκρουσε χαρίζοντας τον πόντοι στην ομάδα του και στερώντας από την Ανόρθωση ένα σπουδαίο «διπλό».

Με κλάματα αποχώρησε από την αναμέτρηση ο Ουάρντα ο οποίος δέχθηκε την αγκαλιά και την συμπαράσταση όλων των συμπαικτών του.

Απόλλων Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας (Φιλιώτης 77′), Χαμάς, Ρομπέρζ, Κατελάρης, Κολ, Νογιόκ (Χάμπος 70′), Ίλιεφ (Ζράντι 56′), Αλμπάνης (Νταμπό 56′), Πίττας (Γιάνγκα 77′), Ντιγκινί.

Ανόρθωση Λόρια, Αντωνιάδης, Αρτυματάς, Κορέια, Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Χουσμπάουερ (Ιωάννου 87′), Χριστοδουλόπουλος (Χρυοστόμου 74′), Ουάρντα, Χριστοφή (Καλτσάς 61′), Νοβότνι (Ρουσιάς 87′)

Send this to a friend