Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δεν πάει άλλο, να αρχίσει την αντεπίθεση από σήμερα… (πιθανή ενδεκάδα)
Δεν πάει άλλο, να αρχίσει την αντεπίθεση από σήμερα… (πιθανή ενδεκάδα)

Δεν πάει άλλο, να αρχίσει την αντεπίθεση από σήμερα… (πιθανή ενδεκάδα)

 

 

Η ΑΕΚ υποδέχεται την ΑΕΛ στις 17:00 και μετά από ένα σερί επτά αγώνων χωρίς νίκη ψάχνει εναγωνίως τη νίκη και το τρίποντο που θα την στείλει στην μάχη των πλέι οφ με καλή ψυχολογία και νέα δεδομένα.

Ο Καταλά δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένος Μάμα και Μιλίτσεβιτς, ενώ εκτός είναι και ο ανέτοιμος Γκιούρτσο. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι.

Ο Καραπατάκης στην συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι της ΑΕΚ έστειλε το δικό το υμήνυμα σχετικά με την φιλοσοφία και τη νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει στην ομάδα, ενώ και ο Καταλά έδειξε με τις δηλώσεις του να αλλάζει κάπως τρόπο σκέψης.

 

Πιθανή ενδεκάδα…
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λεάλ, δεξί μπακ ο Ροσάλες, αριστερό ο Γκαρσία και κεντρικοί αμυντικοί οι Τόμοβιτς και Μίκελ. Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Λαμπόικο και Γκουστάβο, ο Άλτμαν θα πάρει φανέλα βασικού στα «φτερά» και στο άλλο άκρο ίσως δούμε τον Εσπινόσα. Θέση διεκδικεί επίσης ο Ακοράν αλλά και ο Γκασπάρ. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστούν δυο εκ των Τρισκόφσκι, Ντάρμπισαϊαρ και Ρομό.

Send this to a friend