Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Σύλληψη υπεύθυνου κυλικείου σε γυμνάσιο για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης μαθήτριας
Σύλληψη υπεύθυνου κυλικείου σε γυμνάσιο για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης μαθήτριας

Σύλληψη υπεύθυνου κυλικείου σε γυμνάσιο για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης μαθήτριας

 

 

ΓΡΑΦΕΙ O ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος ανήλικης μαθήτριας που φοιτά σε γυμνάσιο της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου καταχώρισε η Αστυνομία στο δικαστήριο με κατηγορούμενο τον 60χρονο υπεύθυνο του κυλικείου του σχολείου… Η αστυνομική έρευνα σε σχέση με την σοβαρή αυτή υπόθεση ξεκίνησε μετά την καταγγελία της μαθήτριας που έγινε πριν από περίπου μία εβδομάδα, στην παρουσία των κηδεμόνων της ανήλικης.

Η Αστυνομία«φόρεσε χειροπέδες» στον 60χρονο, ο οποίος προφυλακίστηκε με διάταγμα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου μέχρι να συμπληρωθεί το ανακριτικό έργο. Παρόλο που η Αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση αυτή για ευνόητους λόγους (για προστασία της ταυτότητας της ανήλικης μαθήτριας), οι έρευνες που έγιναν από μέλη της υποδιεύθυνσης ευάλωτων προσώπων του Αρχηγείου Αστυνομίας έφεραν στο φως αρκετά στοιχεία, τα οποία φαίνεται να δικαιολογούν την ποινική δίωξη του 60χρονου.

 

Όλο το μαρτυρικό υλικό που συγκεντρώθηκε στάλθηκε στο Γενικό Εισαγγελέα για γνωμάτευση κι έπειτα από οδηγίες που δόθηκαν, η Αστυνομία καταχώρισε την υπόθεση για εκδίκαση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου. Ως εκ τούτου, ο 60χρονου θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες, οι οποίες επισύρουν ποινές φυλάκισης, εφόσον βέβαια κριθεί ένοχος. Μετά την εξέλιξη αυτή, το συγκεκριμένο άτομο απομακρύνθηκε από το κυλικείο του σχολείου.

Ορίστηκε ημερομηνία για την πρώτη δικάσιμο, κατά την οποία ο κατηγορούμενος θα κατηγορηθεί και θα κληθεί ν’ απαντήσει εάν παραδέχεται ή όχι τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Send this to a friend