Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Η παραδοχή Καραπατάκη, η αλλαγή νοοτροπίας, το μήνυμα σε Ρόκα και Καταλά και τα πολλά συν της συνέντευξης
Η παραδοχή Καραπατάκη, η αλλαγή νοοτροπίας, το μήνυμα σε Ρόκα και Καταλά και τα πολλά συν της συνέντευξης

Η παραδοχή Καραπατάκη, η αλλαγή νοοτροπίας, το μήνυμα σε Ρόκα και Καταλά και τα πολλά συν της συνέντευξης

 

 

Όπως και να το κάνουμε όταν ο πρόεδρος της ΑΕΚ παραχωρεί συνέντευξη έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Δεν μιλά συχνά και συνήθως όταν μιλά έχει να πει πολλά και σημαντικά.

Αυτό έγινε και στην πρεμιέρα του «Κουβέντα στην Αρένα» όπου ο πρόεδρος της ΑΕΚ για πάνω από μία ώρα μίλησε στους Γιώργο Κωνσταντίνου και Κωστάκη Κωνσταντίνου για πολλά θέματα.

Ξεχωρίζει η αναφορά του στο έντονο ενδιαφέρον από επενδυτές για να εμπλακούν στην ΑΕΚ, η εταιρεία ΑΕΚ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ που βρίσκεται στα σκαριά αλλά και το γεγονός ότι από σήμερα η νοοτροπία στην ΑΕΚ αλλάζει. Αυτό είναι το μήνυμα που αγγίζει ακόμη και τους Τσάβι Ρόκα και Νταβίντ Καταλά. Το πάμε παιχνίδι με παιχνίδι πλέον δεν υφίσταται στην ΑΕΚ.

 

Αναφέρθηκε και στην κακοδιαχείριση από τον ΚΟΑ και το Κράτος γενικότερα για το γήπεδο της Λεμεσού. «Με τα λεφτά που σπαταλήθηκαν για το γήπεδο της Λεμεσού κάναμε τρεις Αρένες σε τρεις διαφορετικές πόλεις», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο πρόεδρος θέλει αλλαγή νοοτροπίας και όπως και ο ίδιος παραδέχθηκε ίσως αυτό να έπρεπε να γίνει πιο νωρίς. Ήταν καιρός να μπει αυτή η φιλοσοφία στα αποδυτήρια. Ότι η ομάδα πάει για πρωτάθλημα, ότι εκείνος είναι ο στόχος και ότι η έξοδος στην Ευρώπη ναι μεν είναι επιτυχία, αλλά πλέον δεν είναι αρκετός για την ΑΕΚ που έχει μεγαλώσει τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια.

«Κατά τη δική μου άποψη υπάρχει πρόβλημα νοοτροπίας και κουλτούρας. Αφορά όλους. Από μένα, αν πηγαίνουμε κάτω-κάτω υπάρχει πρόβλημα νοοτροπίας το οποίο θα αλλάξει από σήμερα ξεκινούν συναντήσεις με όλους όσους αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτή την βδομάδα θα επεκταθούμε περισσότερο. Εγώ δεν δέχομαι στην ΑΕΚ να ακούσω ξανά πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ο στόχος της ΑΕΚ είναι ο πρωταθλητισμός. Όσο είμαι εγώ στην προεδρία ο στόχος είναι το πρωτάθλημα», ήταν μερικές χαρακτηριστικές τοποθετήσεις του.

Οι τοποθετήσεις αυτές ακουμπούν και τον Ρόκα και τον Καταλά οι οποίοι πολλές φορές τόνισαν το «πάμε παιχνίδι με παιχνίδι». Πλέον ο Καραπατάκης θέλει να αλλάξει τη νοοτροπία της ομάδας σε αυτό το κομμάτι και ήδη έχει αρχίσει συναντήσεις με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σχετικά με τους επενδυτές είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο το οποίο χειρίζεται αποκλειστικά ο Άντρος Καραπατάκης. Υπάρχουν δυο επενδυτές από το δικό του κύκλο εργασιών που ενδιαφέρονται και αν θα εμπλακούν ενεργά είναι δεδομένο ότι θα μπουν δικλίδες που δεν θα επιτρέπουν σε κανένα να έρθει και να κάνει ότι θέλει και φυσικά θα είναι άτομα έμπιστα και που γνωρίζει πολύ καλά ο πρόεδρος της ΑΕΚ.

Η συνέντευξη είχε πολλές αποκαλύψεις και είχε θετικό αντίκτυπο στον κόσμο. Το είχε ανάγκη αυτό η ΑΕΚ, όπως έχει ανάγκη και τη νίκη αύριο κόντρα στην ΑΕΛ για να μπορέσει να πάρει μπρος…

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend