Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Το ιστορικό του Άγγλου επενδυτή, η Άπω Ανατολή, ο Πουλλαΐδης, ο Τζον Παρκ και η Μάν. Γιουνάιτεντ
Το ιστορικό του Άγγλου επενδυτή, η Άπω Ανατολή, ο Πουλλαΐδης, ο Τζον Παρκ και η Μάν. Γιουνάιτεντ

Το ιστορικό του Άγγλου επενδυτή, η Άπω Ανατολή, ο Πουλλαΐδης, ο Τζον Παρκ και η Μάν. Γιουνάιτεντ

Εδώ και 2-3 μήνες η Ανόρθωση έχει αρχίσει επαφές με τον Άγγλο επενδυτή Μαρκ Κάμπελ, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε και στην Κύπρο όπου έγιναν συζητήσεις και από κοντά με τον Πουλλαΐδη και τη διοίκηση της «Κυρίας».

Ο Κάμπελ είναι πρόθυμος να πληρώσει για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και όπως φαίνεται έχει γίνει και επίσημη πρόταση η οποία είναι σε καλά επίπεδα αλλά δεν έχει γίνει αποδεκτή. Όχι ακόμη τουλάχιστον.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πουλλαΐδης δεν θέλει να πουλήσει και να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του αλλά θέλει να έχει και ο ίδιος ενεργό ρόλο στις αποφάσεις. Έτσι, δεν αποκλείεται το θέμα για την ώρα να βρίσκεται στα ποσοστά που μπορεί να έχουν οι δυο πλευρές και να συζητιούνται κάποια άλλα θέματα όσον αφορά το κουμάντο που θα γίνεται. Είναι λογικό, αν εμπλακεί ο Κάμπελ, και ρίξει χρήμα να θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Λέγεται ότι ο Κάμπελ είναι κτηματομεσίτης με μεγάλη επιτυχία, ενώ είχε ενδιαφερθεί να ασχοληθεί και με αλυσίδα καφέ στο Μανχάταν. Στο πρόσφατο παρελθόν είχε επιδείξει έντονο ενδιαφέρον για να εξαγοράσει τις Σάντεράντ, Γουέστ Μπρομ και Φαλκίρ Σκωτίας χωρίς να επέλθει οριστική συμφωνία με κάποια ομάδα. Ο Κάμπελ είναι οπαδός της Μάν. Γιουνάιτεντ έχοντας μάλιστα και εισιτήριο διαρκείας στο «Ολντ Τράφορντ».

Η έδρα των επιχειρήσεων του βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και έχει άκρες και επιχειρήσεις όπως φαίνεται και στην Άπω Ανατολή. Απ’ εκεί μάλλον πηγάζει και η γνωριμία του με τον Χρίστο Πουλλαΐδη.

Σε άλλο ρεπορτάζ που εντοπίσαμε στο διαδίκτυο αναφέρεται ότι στις επαφές που είχε για να μπει στην Σάντερλαντ είχε πρόθεση να φέρει μαζί του τον αρχισκάουτερ της Σέλτικ, Τζον Παρκ ως διευθυντή ποδοσφαίρου. Δεν αποκλείεται αν εμπλακεί στην ομάδα της Αμμοχώστου να ακούσουμε το συγκεκριμένο όνομα ξανά.

Με την Σάντερλαντ έφθασε πολύ κοντά στο να εξαγοράσει το 74% των μετοχών της ομάδας με τα ρεπορτάζ τότε να είχαν αναφέρει ότι η πρόταση του Κάμπελ ήταν η πιο σοβαρή που είχε ο σύλλογος. Το όλο θέμα δεν προχώρησε και ο Κάμπελ τώρα απασχολεί την Ανόρθωση. Αν θα προχωρήσει το όλο θέμα ή όχι θα το δείξει ο χρόνος. Από πλευράς Ανόρθωσης δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend