Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

 

 

Δεύτερη νεκροτομή, στην παρουσία ιδιώτη ιατροδικαστή, πρόκειται να διενεργηθεί στη σορό της Φιλιώς Μπαλάθα Λέκκα, 33χρόνων, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, η οποία έχασε τη ζωή της στις 8 Φεβρουαρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Έπειτα από την καταγγελία του συζύγου της για ενδεχόμενη ιατρική αμέλεια και μετά την υποβολή αιτήματος για τη διενέργεια δεύτερης νεκροτομής, η Αστυνομία αποτάθηκε στο δικαστήριο κι εξασφάλισε διάταγμα διεξαγωγής νέας νεκροτομής, η οποία αναμένεται να γίνει τις αμέσως προσεχείς Πανίκου Σταυριανού που διορίστηκε ιατροδικαστής της οικογένειας.

Η 33χρονη, η οποία κατάγεται από την Κόρινθο, διέμενε με την οικογένειά της στη Δρομολαξιά. Ο σύζυγός της είναι επίσης Ελλαδίτης υπήκοος.

 

Η οικογένεια, η οποία εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Κύπρο, έχει δύο παιδιά ηλικίας 6 και 3 χρόνων. Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου, σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες Υγείας.

Εκτός από την δεύτερη νεκροτομή που πρόκειται να διενεργηθεί, η Αστυνομία αναμένει και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών κι επιστημονικών εξετάσεων σε δείγματα που λήφθηκαν από τη σορό της κοπέλας κατά την πρώτη νεκροτομή που διενεργήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου, με την ελπίδα να ρίξουν φως στα αίτια του μυστήριου θανάτου της.

Για τον σκοπό αυτό βρίσκεται στην Κύπρο και ο ιατροδικαστής Ανδρέας Μαρνενίδης, ο οποίος έφθασε από τη Βρετανία.

Ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας διέταξε έρευνα για το τραγικό συμβάν, ενώ θα γίνει συνάντηση και με την οικογένεια της 33χρονης.

 

Κοριτσάκι αραβικής καταγωγής ηλικίας 4 ετών, εντοπίστηκε τα ξημερώματα στην πράσινη γραμμή στην περιοχή της Αθηένου.

Σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο, το κοριτσάκι εντόπισαν μόνο του μέλη των Ηνωμένων Εθνών.

Το κοριτσάκι αναμένεται να παραλάβουν Λειτουργοί του Γραφείου Ευημερίας, μετά από ενημέρωση από την Αστυνομία.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας και των Ηνωμένων Εθνών, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν μετανάστες στην περιοχή.

Send this to a friend