Home ΛΑΡΝΑΚΑ Το δικό της αγώνα έχει ξεκινήσει η δημοσιογράφος από τη Λάρνακα Στρατούλα Τραμουντάνη
Το δικό της αγώνα έχει ξεκινήσει η δημοσιογράφος από τη Λάρνακα Στρατούλα Τραμουντάνη

Το δικό της αγώνα έχει ξεκινήσει η δημοσιογράφος από τη Λάρνακα Στρατούλα Τραμουντάνη

 

 

Η δημοσιογράφος από τη Λάρνακα, Στρατούλα Τραμουντάνη,  ξεκίνησε τον δικό της αγώνα, για την προώθηση και δημιουργία ενός κοιμητηρίου μικρών ζώων. Μια πρωτοβουλία που πρέπει όλοι να στηρίξουμε. 

Όπως μας δήλωσε η κ. Τραμουντάνη από μικρή αγαπούσα πολύ τα ζώα και το πρώτο μου κατοικίδιο ήταν ένα κατσικάκι, παρόλο που δεν προέρχομαι από γεωργική οικογένεια. Όταν το έχασα στα 7 μου πάντα ήθελα να ξέρω πού έχει ταφεί, πού έχει πάει… Ήθελα να ξέρω πού είναι. Δεν έμαθα ποτέ. Σήμερα έχω ένα σκυλάκι που είναι 6 ετών και πολλές φορές αναρωτιέμαι, αν φύγει από τη ζωή πού θα το θάψουν;

Έχω ξεκινήσει την πρωτοβουλία αυτή αποστέλλοντας μια επιστολή στον Δήμο Λάρνακας. Ακολούθως απέστειλα επιστολές και σε άλλους Δήμους, στα αρμόδια υπουργεία, στα ΜΜΕ, ακόμα και στον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αν και υπήρξαν ενθαρρυντικές απαντήσεις, το θέμα δεν προχωρά. Μάλιστα έχω ήδη προετοιμάσει ολοκληρωμένο σχεδιασμό για το πώς θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένας τέτοιος χώρος και στην Κύπρο.

 

Η ύπαρξη ενός κοιμητηρίου για τους μικρούς μας φίλους αποτελεί υποχρέωση της πολιτείας, αν υπάρχει βούληση, μπορεί να γίνει πραγματικότητα”.

Ο αγώνας της k. Στρατούλας Τραμουντάνη συνεχίζεται τόσο online όσο και offline. Η ίδια έχει δημιουργήσει μια ομάδα στο Facebook υπό τον τίτλο “Pet Cemetery in Cyprus Support its creation” και καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια.

Παράλληλα θα επανέλθει με ανοιχτή επιστολή προς όλους τους αρμόδιους φορείς και προς τον Δήμο Λάρνακας, ενώ στο πλάνο της βρίσκονται και εκδηλώσεις τόσο σε τοπικό όσο και παγκύπριο επίπεδο για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης.

 

Send this to a friend