Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΙΛ Ζητά έρευνα το ΑΣΙΛ με επιστολή σε Αστυνομία, ΚΟΠ και Επιτροπή Δεοντολογίας (πληροφορίες-δηλώσεις)
Ζητά έρευνα το ΑΣΙΛ με επιστολή σε Αστυνομία, ΚΟΠ και Επιτροπή Δεοντολογίας (πληροφορίες-δηλώσεις)

Ζητά έρευνα το ΑΣΙΛ με επιστολή σε Αστυνομία, ΚΟΠ και Επιτροπή Δεοντολογίας (πληροφορίες-δηλώσεις)

 

 

Όπως έγινε γνωστό μέσω της εκπομπής «Στην Κερκίδα» το παιχνίδι του ΑΣΙΛ με τη Νέα Σαλαμίνα αποσύρθηκε από τις στοιχηματικές εταιρείες λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.

Το ΑΣΙΛ ζήτησε με επιστολή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας κάνοντας και κοινοποίηση της επιστολής σε Αστυνομία και ΚΟΠ, όπως αρχίσει άμεσα έρευνα μιας και θεωρείται πολύ σοβαρό θέμα και δεν θέλει να αφήνονται σκιές για την ιστορία του συλλόγου,

Επικοινωνήσαμε με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας, τον Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος μας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και τόνισε στο Larnakaonline: «Προχωρήσαμε σε αυτή την κίνηση γιατί το ΑΣΙΛ είναι καθαρό και ζητάμε από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν άμεσα την απόσυρση του αγώνα από τις στοιχηματικές εταιρείες. Πρέπει να διερευνηθεί, γιατί το ζήτημα είναι εξαιρετικό σοβαρό και οφείλουμε να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του σωματείου μας. Γιατί και ποιος επιβεβαίωνε τους παίκτες του στοιχήματος ότι θα κερδίσει η Νέα Σαλαμίνα;».

 

Πλέον, θα πρέπει να αναμένουμε αν θα προκύψει και φάκελος για τον αγώνα αυτό ή απλά θα μείνει ως εκεί το όλο θέμα, όπως και αν θα γίνει έρευνα για το περιστατικό.

Send this to a friend