Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

 

 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Παρασκευή διάταγμα κράτησης 8 ημερών εναντίον τριών ατόμων ηλικίας 44, 23 και 19 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας, σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση φόνου του Αντρέα Ευαγγέλου, 53 ετών, που διαπράχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα τα τρία άτομα είναι ύποπτα για αδικήματα που αφορούν συνωμοσία για φόνο, φόνο εκ προμελέτης, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, συμμετοχή και αποδοχή διάπραξης εγκλημάτων, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου και παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 28χρονος ο οποίος είναι ύποπτος για αδικήματα που αφορούν συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, συμμετοχή και αποδοχή διάπραξης εγκλημάτων και καταστροφή αποδεικτικού στοιχείου.

 

Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για 4 μέρες.

αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν μεταξύ 1/12/2021 μέχρι 3/2/2022 στην πόλη και επαρχία Λάρνακας.

Η διαδικασία ενώπιον του Δικαστηρίου ήταν πολύωρη, διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Επίσης συνελήφθησαν την ίδια μέρα άλλοι δύο άνδρες ηλικίας 20 ετών, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάπραξης αδικημάτων που αφορούν παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες».
Οι δύο άνδρες παρουσιάστηκαν επίσης ενώπιον του Δικαστηρίου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για έξι μέρες.

 

Και τέλος να κλείσουμε με τη φιλοφρονητική επίσκεψη του Πρέσβη της Ιρλανδίας στην Κύπρο στο Γραφείο του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα. Αφορμή της επίσκεψης αποτέλεσε η δωρεά στο Δήμο Λάρνακας από τον Πρέσβη, δυο εκδόσεων στα ελληνικά του βιβλίου «Οδυσσέας», ενός από τα αριστουργήματα της κλασσικής λογοτεχνίας.  Παράλληλα συζητηθήκαν διάφορα θέματα που αφορούν τους τομείς του πολιτισμού, τουρισμού και επενδύσεων αλλά και πιθανών συνεργασιών μεταξύ της πόλης της Λάρνακας και της Πρεσβείας.

 

 

 

 

Send this to a friend