Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ KITASWEATHER: Άνοδος θερμοκρασίας
KITASWEATHER: Άνοδος θερμοκρασίας

KITASWEATHER: Άνοδος θερμοκρασίας

Απόψε, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Προοδευτικά μετά τα μεσάνυχτα, οι νεφώσεις θα αρχίσουν να αυξάνονται αρχικά από τα δυτικά/βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν απόγειοι, εντάσεως 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται λίγο πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 3 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 5 έως 7 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους -2 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα, όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο Κυριακή, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αρχικά πιθανόν να δώσουν λίγες μεμονωμένες βροχές κυρίως στα δυτικά. Προοδευτικά, οι νεφώσεις θα αυξηθούν και αναμένονται τοπικές βροχές. Εάν παρατηρηθούν φαινόμενα στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα είναι υπό την μορφή χιονόνερου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί εντάσεως 1-3 μποφόρ, για να ενισχυθούν σε βορειοδυτικούς έως νοτιοδυτικούς, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 16 έως 18 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Αύριο το βράδυ, ο καιρός θα είναι μερικώς έως κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές κυρίως στο βόρειο 1/2 του νησιού και ανατολικά. Εάν παρατηρηθούν φαινόμενα στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα είναι υπό την μορφή χιονόνερου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 7 έως 9 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 0 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα, όπου θα σχηματιστεί παγετός.

 

 

Send this to a friend