Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η Αννίτα υπεύθυνη του επιτελείου Αβέρωφ στη Λάρνακα
Η Αννίτα υπεύθυνη του επιτελείου Αβέρωφ στη Λάρνακα

Η Αννίτα υπεύθυνη του επιτελείου Αβέρωφ στη Λάρνακα

 

 

Πηγή : Εφημερίδα Πολίτης

Άρχισε να σχηματίζεται το εκλογικό επιτελείο του προέδρου του ΔΗΣΥ και υποψηφίου του κόμματος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση του προέδρου του κυβερνώντος κόμματος με κεντρικά στελέχη της παράταξης κατά την οποία λήφθηκαν οι πρώτες αποφάσεις ως προς τον σχηματισμό εκλογικού επιτελείου. Μάλιστα κατανεμήθηκαν οι πρώτοι ρόλοι, με ανώτατα στελέχη του κόμματος να αναλαμβάνουν θέσεις υπευθύνου για κάθε επαρχία.

 

Στην επαρχία Λευκωσίας υπεύθυνος του επιτελείου αναλαμβάνει ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης. Στη Λεμεσό υπεύθυνος επιτελείου θα είναι ο βουλευτής Ευθύμιος Δίπλαρος. Στην επαρχία Λάρνακας υπεύθυνη θα είναι η πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου και στην επαρχία Αμμοχώστου ο πρώην βουλευτής του κόμματος Γιώργος Γεωργίου.

Επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας ανέλαβε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης.

Βέβαια, επιστρατεύονται και άλλα κεντρικά στελέχη, όπως ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου, ο βουλευτής Ονούφριος Κουλλά, αλλά και δήμαρχοι της παράταξης, σε μια προσπάθεια συσπείρωσης των μελών και των οπαδών του κόμματος.

Εν τω μεταξύ, προγραμματίστηκε ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, στο Ανώτατο Συμβούλιο που θα συνέλθει στις 12 Μαρτίου για να επικυρώσει την υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου.

Send this to a friend