Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ «Σούπα» ματς, πρόκριση για την Ανόρθωση με σβηστές μηχανές
«Σούπα» ματς, πρόκριση για την Ανόρθωση με σβηστές μηχανές

«Σούπα» ματς, πρόκριση για την Ανόρθωση με σβηστές μηχανές

 

 

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Ανόρθωση κατάφερε να σφραγίσει την πρόκριση της στα προημιτελικά του κυπέλλου μένοντας στο 0-0 με την Πάφο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Το 3-1 του πρώτου αγώνα έδωσε την ευκαιρία στην Ανόρθωση να κοντρολάρει το παιχνίδι και να μην αγχωθεί ιδιαίτερα.

Γενικώς ήταν ένα μέτριο παιχνίδι . Στο πρώτο μέρος η Πάφος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία, αν και η Ανόρθωση ήταν αυτή που έφτιαξε κάποιες καλές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο μέρος το θέαμα έπεσε ακόμη περισσότερο. Δεν υπήρξαν πολλές φάσεις με την Ανόρθωση να χάνει μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Χρυσοστόμου να εκμεταλλεύεται λάθος του Ρούτκο αλλά το πλασέ του έδιωξε ο Μπάιριτς πάνω στην γραμμή.

 

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος και η Ανόρθωση πέρασε στην επόμενη φάση και περιμένει αντίπαλο.

Ανόρθωση: Λόρια, Αρτυματάς, Αβραάμ, Πόποβιτς (Χρυσοστόμου 53′), Αραγιούρι (Εσκοβάλ 60′), Χουσμπάουερ (Βερχόβετς 46′), Ρισβάνης, Κορρέα, Ντέλετιτς (Αμπαρτζουμιάν 60′), Ουάρντα, Νοβότνι (Ιωάννου 69΄)

Πάφος: Ρούτκο, Κβίντα, Χότσκο, Σεμέδο (Λέιτε 68′), Κοβάσεβιτς, Αουρέλιο (Χέσταντ 57′), Βαλακάρι (Φουρ 57′), Ντράγκομιρ (Πάνιτς 68′), Μπάριτς, Τόμετσακ, Πάγιτς.

Send this to a friend