Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Φουντώνει το ενδιαφέρον στην Β΄ Κατηγορία, μάχες για άνοδο και παραμονή!
Φουντώνει το ενδιαφέρον στην Β΄ Κατηγορία, μάχες για άνοδο και παραμονή!

Φουντώνει το ενδιαφέρον στην Β΄ Κατηγορία, μάχες για άνοδο και παραμονή!

 

 

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον στην Β’ Κατηγορία μετά την 18η αγωνιστική στο πάνω και κάτω διάζωμα της βαθμολογίας.

Αρχικά η ΕΝΠ η οποία ήταν πρώτη με απόσταση ασφαλείας από τις πιο κάτω θέσεις, κατάφερε σε τέσσερις μέρες και σε δύο αγώνες να δεχθεί δύο συνεχόμενες ήττες από τους τελευταίους της βαθμολογίας, ΑΣΙΛ και Αγία Νάπα και να δώσει το δικαίωμα σε Ακρίτα και Αλκή να την πιάσουν στους 36 βαθμούς, πέφτοντας έτσι στην 3η θέση, έχοντας φυσικά αγώνα λιγότερο την ερχόμενη Τετάρτη με τον Ονήσιλο.

Από εκεί και πέρα ο Ακρίτας, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία, έχει να χάσει από τις 26 Νοεμβρίου και βρίσκεται στην πρώτη θέση. Ενώ ανάκαμψη δείχνει και η Αλκή η οποία προέρχεται με τρεις συνεχόμενες νίκες και είναι στην δεύτερη θέση.

 

Θετική αλλαγή έδειξε και η Νέα Σαλαμίνα με την κάθοδο του Σάββα Πουρσαϊτίδη, που στο ντεμπούτο του κατάφερε να πάρει νίκη και να ανεβάσει τη Νέα Σαλαμίνα στην 4η θέση και στους 35 βαθμούς, έχοντας την έτσι κοντά στο παιχνίδι του τίτλο και της ανόδου.

Μετέπειτα ο Ερμής με τη νίκη που πήρε σε βάρος του ΑΣΙΛ και την κάθοδο του Γιάννη Γκούμα ελπίζει σε ανάκαμψη και ακόμη μεγαλύτερη βαθμολογική ανάβαση. Ενώ η Καρμιώτισσα «γκέλαρε» σε δεύτερο συνεχόμενο ματς, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 5η θέση.

Όσο για το κάτω διάζωμα η δράση είναι εξίσου αρκετή, καθώς η προτελευταία (15η) θέση και η τελευταία (16η) θέση απέχει πέντε και έξι βαθμούς αντίστοιχα από την 10η, με τις αποστάσεις αυτών των ομάδων να είναι αρκετά μικρές, δίνοντας έτσι το δικαίωμα με κάποια θετικά αποτελέσματα να αλλάξουν αυτομάτως θέσεις και οι ομάδες που είναι στην ζώνη του υποβιβασμού να πάρουν βαθμολογική ανάσα.

Φυσικά υπάρχει αρκετός δρόμος και όλα μπορούν να ανατραπούν από αγωνιστική σε αγωνιστική, τόσο στις πάνω αλλά και στις κάτω θέσεις.

Θεόδωρος Τσιολάκης

Send this to a friend