Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Που πέτυχε και που απέτυχε ο Κετσπάγια με τις μεταγραφές καλοκαιριού!
Που πέτυχε και που απέτυχε ο Κετσπάγια με τις μεταγραφές καλοκαιριού!

Που πέτυχε και που απέτυχε ο Κετσπάγια με τις μεταγραφές καλοκαιριού!

 

 

Έντεκα μεταγραφές έκανε το καλοκαίρι ο Τιμούρ Κετσπάγια για να αλλάξει και να ενισχύσει περισσότερο την Ανόρθωση ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά ποιους έφερε στην «Κυρία» ο Τιμούρ και τι έδειξαν μέχρι στιγμής.
Μάριος Αντωνιάδης: Μέχρι στιγμής έχει κάνει αρκετά καλά παιχνίδια και έχει βοηθήσει την ομάδα τόσο στο πρωτάθλημα, τόσο και στην Ευρώπη. Μέχρι στιγμής κατέγραψε 16 συμμετοχές και έχει πείσει τον Κετσπάγια ότι είναι άξιος εμπιστοσύνης.

Ονησίφορος Ρουσιάς: Ήρθε για να δώσει βοήθεια ως δεύτερος επιθετικός, όμως για την ώρα δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, έχοντας συνολικά 11 συμμετοχές και κανένα γκολ.

 

Κάιλ Λάφερτι: Έφτασε στην Κύπρο με μεγάλες προσδοκίες, όμως δεν έπεισε καθόλου και ήταν μία αποτυχημένη μεταγραφή. Έτσι τέθηκε εκτός πλάνου και είναι εκτός ομάδας. Κατέγραψε έξι συμμετοχές, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Μεταγραφή η οποία πέτυχε με τα χίλια, καθώς πρόσφερε πολλά στην Ανόρθωση σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, καταγράφοντας συνολικά 20 συμμετοχές και εφτά γκολ.

Ανδρέας Αβραάμ: Για την ώρα δεν έχει προσφέρει αρκετά, έχοντας μόλις 8 συμμετοχές.

Νίκα Κατσαράβα: Επέστρεψε από τον δανεισμό του για μία τελευταία ευκαιρία και δεν τα πήγε και τόσο άσχημα μιας και έχει 13 συμμετοχές και ένα γκολ, το οποίο ήταν «χρυσό», καθώς χάρισε τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια.

Ντένις Πόποβιτς: Ήρθε με μεγάλες προσδοκίες, κάνοντας και καλά παιχνίδια και κακά, για την ώρα δεν αποδίδει αυτό που όλοι περίμεναν. Κατέγραψε μέχρι στιγμής 19 συμμετοχές και δύο γκολ.

Πάουλους Αραγιούρι: Στην αρχή της χρονιάς είχε κάνει κάποια λάθη, όμως στα τελευταία ματς έχει βελτιωθεί αρκετά και έχει βοηθήσει την Ανόρθωση. Κατέγραψε 19 συμμετοχές.

Μιχάλης Ιωάννου: Επέστρεψε για να πάρει ευκαιρίες και παιχνίδια στα πόδια του, μέχρι στιγμής στις εννέα συμμετοχές που κατέγραψε τα πήγε αρκετά καλά.

Μίλος Ντέλετιτς: Ακόμη μία πετυχημένη μεταγραφή του Κετσπάγια, η οποία βοήθησε αρκετά σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, καθώς κατέγραψε 18 συμμετοχές και πέτυχε τέσσερα γκολ.

Αμρ Ουάρντα: Με διαφορά η πιο πετυχημένη μεταγραφή του Κετσπάγια, ένας μάγος μέσα στο γήπεδο, κόσμημα για την Κύπρο. Ο Αιγύπτιος για την ώρα κατέγραψε 19 συμμετοχές και πέτυχε εφτά γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα.

Θεόδωρος Τσιολάκης-LarnakaOnline Sports

Send this to a friend