Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Τελέστηκαν τα εγκαίνια της Σχολής Voice Box Music School.
Τελέστηκαν τα εγκαίνια της Σχολής Voice Box Music School.

Τελέστηκαν τα εγκαίνια της Σχολής Voice Box Music School.

 

 

Τελέστηκαν χθες τα εγκαίνια της Σχολής Voice Box Music School.

Ανάρτηση 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους παρευρέθηκαν χθες στα εγκαίνια της Σχολής Voice Box Music School. Μετά από 2 χρόνια στις νέες μας εγκαταστάσεις καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε επιτέλους την τελετή εγκαινίων, έστω και κάτω από δύσκολες συνθήκες.

 

Κάθε χρόνο οι επιτυχίες μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις αυξάνονται. Όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει ότι για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και να φτάσεις στην επιτυχία χρειάζεται να έχεις αγάπη, εμπιστοσύνη και στήριξη από τους γύρω σου. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευλογημένος που τα έχω όλα αυτά στη ζωή μου! Οι μαθητές, οι γονείς, οι συνάδελφοί μου, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου είναι η κινητήρια δύναμη για να συνεχίσω να προσφέρω. Να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ … τη διδασκαλία της Μουσικής!

Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τη στήριξη, την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείχνετε προσωπικά αλλά και τη Σχολή μου, το Voice Box Music School. Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω με την ίδια ενέργεια, αφοσίωση και με ακόμη περισσότερο ενθουσιασμό. Τα καλύτερα έρχονται.
Θερμές ευχαριστίες στο Δήμαρχο Αραδίππου κ. Ευάγγελο Ευαγγελίδη για την τέλεση των εγκαινίων μας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Send this to a friend