Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ατάκα για Μάμα: «Είναι παίκτης βαρόμετρο, θα αφήσει ιστορία»
Ατάκα για Μάμα: «Είναι παίκτης βαρόμετρο, θα αφήσει ιστορία»

Ατάκα για Μάμα: «Είναι παίκτης βαρόμετρο, θα αφήσει ιστορία»

 

 

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Monday» το βράδυ της Δευτέρας (01/11), ο προπονητής του Ονήσιλου Μιχάλης Μάρκου μεταξύ άλλων σχολίασε τον παίκτη “βαρόμετρο” της φετινής ΑΕΚ, τον Ραφαήλ Μάμα.

Αναλυτικά: 

“Θέλω να σταθώ κάπου. Η ΑΕΚ, είχε μία απώλεια στο παιχνίδι με τον Εθνικό, τον Μάμα. Αυτός ο παίκτης, όσο παράξενο και αν είναι, είναι βαρόμετρο για την ΑΕΚ. Εγώ τους παρακολουθώ και αυτός ο παίκτης έλειπε από την ΑΕΚ, τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι όσο και στο δημιουργικό.

 

Ένα ταλέντο και μπράβο στην ΑΕΚ, που τον πιστεύει, μπράβο που τον βάζει και ελπίζω να τον στηρίξουν να μείνει στην ομάδα. Αυτός ο παίκτης θα αφήσει εποχή. Ίσως και στην εικόνα της ομάδας να έπαιξε ρόλο και η απουσία του Μάμα.

Το παρακολουθώ το παιδί σαν οδική πορεία, βοηθάει είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές, εξίσου και η κλήση του στην Εθνική Κύπρου και χαίρομαι γιατί και ο κόσμος και όλοι φωνάζαμε να βγάλει παίκτες η ΑΕΚ, νεαρούς, ταλέντα. Αυτό είναι μία καλή απάντηση σε όλους πως η ΑΕΚ έχει ταλέντα και μπόρει να τα αξιοποιήσει.”

Send this to a friend