Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Παναγιώτου: «Ο κόσμος έχει απαιτήσεις, η Ανόρθωση χρειάζεται νίκες»
Παναγιώτου: «Ο κόσμος έχει απαιτήσεις, η Ανόρθωση χρειάζεται νίκες»

Παναγιώτου: «Ο κόσμος έχει απαιτήσεις, η Ανόρθωση χρειάζεται νίκες»

 

 

Ο προπονητής Νίκος Παναγιώτου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα.

Αναλυτικά:

Για το περιστατικό με την βόμβα: «Είναι κρίμα να βάζεις σε κίνδυνο οικογενειάρχες. Αναρωτιέμαι κάποιες φορές αν αξίζει να μπαίνεις σε τέτοιο ρίσκο, κυρίως για τα παιδιά σου και την οικογένειά σου. Είναι πολύ λυπηρό».

 

Για την Ανόρθωση: «Ήμουν στο παιχνίδι και μπορεί βάση των ευκαιριών που έκανε η Ανόρθωση, να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Αυτό που δεν αρέσει στον κόσμο, είναι η παρουσία και η απόδοση των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που πιστεύω, είναι πως οι μεγάλες ομάδες, θα βρουν την δύναμη για να επανέλθει. Υπάρχουν παιχνίδια κάθε εβδομάδα και με δύο νίκες αλλάζουν όλα και επιστρέφει η ηρεμία. Αυτό που μετράει πλέον δεν είναι η εμφάνιση, αλλά οι τρεις βαθμοί».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Ίσως κάποιοι να αντιδρούν λίγο υπερβολικά ή λίγο πιο έντονα. Θα δεχτούμε την κριτική και θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να τους κάνουν να φωνάξουν ξανά υπέρ της Ανόρθωσης».

Για όσα είπε ο Τιμούρ στη διάσκεψη Τύπου: «Ήμουν προπονητής και ποδοσφαιριστής, έχω περάσει πολλές κακές στιγμές. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι σε αυτά που είπε. Ξέρει τι θέλει και τι ζητάει ο κόσμος».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Περιμένω ένα παιχνίδι πολύ κλειστό που ο ένας θα φοβάται τον άλλον. Η Ομόνοια έχει κάνει κίνηση να μαζέψει τον κόσμο στο γήπεδο, δεν θέλει να έχει άλλες απώλειες. Από την άλλη, ούτε η Ανόρθωση δεν θέλει απώλειες. Θα είναι βάλσαμο για τον νικητή η νίκη. Το πρωτάθλημα έδειξε πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Το ιατρικό της Ανόρθωσης είναι τα δύο συνεχόμενα τρίποντα. Όσο δεν έρχονται, θα αυξάνεται και η πίεση».

Για τους λόγους που δεν πείθει αγωνιστικά η Ανόρθωση: «Δεν είναι μόνο θέμα άμυνας. Είναι θέμα ανασταλτικής λειτουργίας όλης της ομάδας. Υπήρχαν μεγάλες αποστάσεις στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πρέπει να μειωθούν αυτές οι αποστάσεις. Θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση στην ανασταλτική λειτουργία. Βλέπουμε πως εκτός του αγώνα με την Μπερ Σεβά, η Ανόρθωση δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν. Από την άλλη, δεν βρίσκει το εύκολο γκολ, που επίσης είναι πρόβλημα. Άρα θα πρέπει να βρει τρόπο να κρατάει το μηδέν και από εκεί και πέρα, έστω και με μισό γκολ να παίρνει τους τρεις βαθμούς. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Ειδικά στο κομμάτι του σκοραρίσματος, από τη στιγμή που δεν έχεις το εύκολο γκολ, ξεκινάνε τα προβλήματα».

Για τα προβλήματα στο αγωνιστικό της Ανόρθωσης: «Η ταχύτητα έλειψε από την Ανόρθωση. Οι γρήγοροι ποδοσφαιριστές που διαθέτει είναι ο Ντέλετιτς, ο Χριστοφή και ο Κατσαράβα που έλειψε πολύ καιρό από τους αγωνιστικούς χώρους. Νομίζω πως η Ανόρθωση διαθέτει τώρα αυτή την ταχύτητα, πρέπει να χτίσει σε αυτούς. Από την άλλη, το δεξί άκρο της άμυνας έχει στοιχήσει πάρα πολλές αποτυχίες, γιατί εκτός του Αμπαρτζουμιάν δεν υπάρχει άλλος που να μπορεί να παίξει εκεί. Ταυτόχρονα αν δεν έχει επιστροφές ο δεξιός ακραίος, τότε μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα».

Send this to a friend