Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μπηχτές Χριστοφόρου: «Φαίνεται πως κάποιους όποτε τους βόλευε…»
Μπηχτές Χριστοφόρου: «Φαίνεται πως κάποιους όποτε τους βόλευε…»

Μπηχτές Χριστοφόρου: «Φαίνεται πως κάποιους όποτε τους βόλευε…»

 

 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ» με τον Άλκη Μπότσο.   

Αναλυτικά:

Για την εικόνα της ομάδας: «Δεν χρειάζεται να μιλήσεις με τα άστρα ώστε να αντιληφθείς πως δεν διανύουμε την καλύτερη περίοδο. Η μπάλα είναι στα πόδια μας και όλων όσων βρίσκονται γύρω από την ομάδα, ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη, παίρνοντας και αποτελέσματα που είναι το πιο σημαντικό».

 

Για την ήττα από την ΑΕΚ: «Δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ. Θέλουμε να περάσει το μήνυμα πως ναι ήταν επιτυχία η πρόκριση στο Κόνφερενς Λιγκ και ήταν ένας από τους στόχους, που δεν μπορούμε να τους μειώσουμε. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να συμπεριφέρονται οι ποδοσφαιριστές μας το ίδιο σε όλους τους αγώνες. Θέλουμε να διακόψουμε το σερί των συνεχόμενων ηττών και ο μόνος τρόπος είναι να νικήσουμε το παιχνίδι της Παρασκευής».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Είμαστε ομάδες, και εμείς και η Ομόνοια, που ο στόχος μας είναι να βρεθούμε στην κορυφή, μετά τις 32 αγωνιστικές. Το σίγουρο είναι πως η σημερινή βαθμολογική κατάσταση, απέχει από την εικόνα που θέλουμε. Ο νικητής της Παρασκευής θα αισθάνεται καλύτερα για τη συνέχεια.

Είναι σπάνιο το φαινόμενο να παίζουμε μεταξύ μας και να ξέρουμε από πριν το φαβορί της αναμέτρησης. Είναι δύο ομάδες με τεράστια ιστορία, που διαχρονικά διεκδικούν τους τίτλους. Αυτή είναι η μοίρα των ομάδων, να είναι στα πάνω και στα κάτω σε κάποιες περιόδους. Αυτή τη στιγμή είμαστε στα κάτω μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι μειώνουμε τις τελευταίες επιτυχίες».

Για όσα έγιναν με Τιμούρ και οπαδούς: «Είμαστε η πιο πολιτισμική ομάδα της Κύπρου. Έχουμε οπαδούς από την μία άκρη της Κύπρου μέχρι την άλλη. Αυτό σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να φέρνει κοντά οπαδούς που υποστηρίζουν την ομάδα, αλλά έχουν διαφορετικές πεποιθήσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως τους σεβόμαστε και τους αγαπάμε όλους. Αυτοί είναι άλλωστε οι πιο σημαντικοί αιμοδότες της ομάδας, στις καλές και τις κακές στιγμές. Αυτή η συζήτηση όμως δεν έχει κάποιο νόημα, νόημα έχει να νικήσουμε την Παρασκευή».

Για το goal line technology, τη φάση του Χριστοδουλόπουλου και την διαιτησία: «Υπάρχει φάση που ταλαιπωρεί τον κόσμο από το 1966. Δεν είναι πράγματα που συμφωνώ μόνο εγώ, όμως θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα στο συγκεκριμένο ζήτημα. Έχει προκύψει μία συζήτηση το τελευταίο διάστημα, επειδή η Ανόρθωση επιμένει στο δρόμο της στήριξης των Κύπριων διαιτητών. Με την ίδια λογική που ακούμε πως στις ομάδες πρέπει να υπάρχουν Κύπριοι ποδοσφαιριστές και προπονητές, με την ίδια λογική θέλουμε και Κύπριους διαιτητές. Φαίνεται πως κάποιους όποτε τους βόλευε και οι ίδιοι θεωρούσαν πως οι διαιτησίες ήταν ευνοϊκές, έλεγαν να φτιάξουμε ομάδες. Όταν βλέπουμε πως η διαιτησία δεν μας βολεύει, σηκώνουμε το λάβαρο της επανάστασης. Αυτό κάνει ζημιά, γιατί βλέπουμε διαιτητές να σφυρίζουν αλλοπρόσαλλα, να σφυρίζουν με άγχος, να βλέπουμε καθαρό χρόνο 20 λεπτά και γενικά να σκέφτονται την κάθε φάση πως θα την σφυρίξουν. Ακόμα και ο πρόεδρος χθες για την φάση του γκολ, είπε πως είναι μία φάση δύσκολη. Αφού όμως έγινε αυτή η φάση, ας γίνει η αφορμή για να δούμε αν παρέχουμε όλα τα κατάλληλα μέσα στο VAR, και να παρέχουμε ολοκληρωμένη την τεχνολογία με το goal line technology.

Βλέπουμε φάσεις για κόκκινες κάρτες να μην εξετάζονται. Αυτό όμως δεν σχολιάζεται τόσο έντονα, όσο άλλες φάσεις. Ίσως γιατί αν θα ανοίξουμε αυτή την κουβέντα, να έχει αντίθετα αποτελέσματα σε αυτούς που φωνάζουν το τελευταίο διάστημα. Δεν θέλουμε να μπαίνουμε σε αντιπαραθέσεις, όμως όταν ακούμε τόσα πράγματα, τότε πρέπει να αμυνθούμε».

Για το αγωνιστικό: «Και ο Ρισβάνης και ο Αμπαρτζουμιάν έχουν ελπίδες να προλάβουν τον αγώνα. Παραμένουν αμφίβολοι γιατί δεν έχουν προπονηθεί ακόμα, έτσι θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις».

Send this to a friend