Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Καζαμίας: «Υπήρξε προβληματισμός, δεν το κρύψαμε ποτέ»
Καζαμίας: «Υπήρξε προβληματισμός, δεν το κρύψαμε ποτέ»

Καζαμίας: «Υπήρξε προβληματισμός, δεν το κρύψαμε ποτέ»

 

 

Ο Γιώργος Καζαμίας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ”.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στον συνάδελφο Ανδρέα Ψάλτη:

-“Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε καλύτερο ξεκίνημα. Μας προβλημάτισε, δουλεύουμε συνεχώς. Έχουμε δει την ομάδα να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της”.

 

-“Το κλίμα είναι πολύ καλό. Αυτό είναι το θετικό. Έχουν γίνει εσωτερικές κινήσεις μέσα στην ομάδα. Αυτό που μένει είναι να δούμε και γκολ στους αγώνες μας”.

-“Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο. ΄Έγιναν εκείνες οι κινήσεις που το Δ.Σ θεωρεί ότι θα βοηθήσουν την ομάδα. Ο προβληματισμός του κόσμου είναι και δικός μας. Υπήρξε προβληματισμός, δεν το κρύψαμε ποτέ. Περιμέναμε περισσότερους βαθμούς. Παίρνουμε τα μηνύματα του κόσμου”.

-“Είναι γεγονός ότι το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας είναι πολύ διαφορετικό από της Α’ . Διεξάγεται κάτω από διαφορετικές συνθήκες, είναι δυνατό”.

“Είμαστε υποψιασμένοι, παίζουμε στο γήπεδο μας. Υπάρχει μόνο η σκέψη της νίκης. Να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο ματς με την Αγία Νάπα”.

-“Όταν χάναμε από τον Ερμή με 3-1 ο κόσμος παρέμεινε στη κερκίδα και φώναζε συνθήματα υπέρ της ομάδας. Το ίδιο έγινε και στη Χλώρακα. Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και οφείλουμε και εμείς να ανταποδώσουμε την στήριξη μέσω των αποτελεσμάτων μας”.

Send this to a friend