Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Έκκληση για βοήθεια από την οικογένεια του Αντώνη – Αγνοείται από το πρωί (ΦΩΤΟ)
Έκκληση για βοήθεια από την οικογένεια του Αντώνη – Αγνοείται από το πρωί (ΦΩΤΟ)

Έκκληση για βοήθεια από την οικογένεια του Αντώνη – Αγνοείται από το πρωί (ΦΩΤΟ)

Ο αδερφός του συμπολίτη μας Αντώνη Παττίχη του οποίου τα ίχνη αγνοούνται από το πρωί έκανε δημόσια έκκληση για βοήθεια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό :

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας :

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Αντώνη Παττίχη, 37 ετών, από τη Λάρνακα, ο οποίος απουσιάζει η ώρα 7 το πρωί σήμερα.

Ο Παττίχης περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, μέτριου αναστήματος με μαύρα μαλιά και καφέ μάτια. Κατά την αναχώρηση του φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι και κοντομάνικη φανέλα χρώματος πορτοκαλί. Ο 37χρονος διακινείται με αυτοκίνητο μάρκας HONDA JAZZ, χρώματος ασημί με αριθμούς εγγραφής KHR415.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της,  να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σημ.: φωτογραφία ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

Send this to a friend