Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Αμφότερες με το εύκολο γκολ
Αμφότερες με το εύκολο γκολ

Αμφότερες με το εύκολο γκολ

 

 

*Στο «Αλιάντζ Φιλντ» της Μινεσότα, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τη ΣιάτλΣάουντερς σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ.

0016: Minnesota United FC – Seattle Sounders 21:00 («Allianz Field»)

Μινεσότα Γιουνάιτεντ: Με δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο η Μινεσότα δέχθηκε την ήττα με 2-0 εκτός από το Κολοράντο στο πιο πρόσφατο της παιχνίδι. Το πρώτο γκολ ήρθε ακριβώς στο 45′ και το δεύτερο στο 81′, ενώ στο 86′ δέχθηκε την κόκκινη κάρτα ο Αμπίλα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 για τα υπόλοιπα τελευταία λεπτά του αγώνα. Μετά απ’ αυτή την ήττα η ομάδα από τη Μινεσότα υποχώρησε στην 7η θέση με 15 βαθμούς.

 

ΣιάτλΣάουντερς: Στη κορυφή παρέμεινε η ομάδα από το Σιάτλ, ανεβαίνοντας στους 29 βαθμούς. Στο πιο πρόσφατο της ματς επικράτησε με 2-0 εντός του Χιούστον με τα δύο γκολ των πρωτοπόρων να έρχονται στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 62′ με τον Ρόουι και στο 90+4 με τον Ρουίντιας. Αυτή ήταν η όγδοη φετινή νίκη για τους Σάουντερς, οι οποίοι παραμένουν η μοναδική αήττητη ομάδα στο MLS (8-5-0), διατηρώντας τη διαφορά του +3 από τη δεύτερη Σπόρτινγκ Κάνσας.

Προϊστορία: Μόλις τρεις οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων σε επίπεδο MLS, με τους Σάουντερς να είναι αήττητοι στη Μινεσότα, έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία.

05.05.19 MLS Μινεσότα Γιουνάιτεντ ΣιάτλΣάουντερς 1:1
05.08.18 MLS Μινεσότα Γιουνάιτεντ ΣιάτλΣάουντερς 1:2
06.08.17 MLS Μινεσότα Γιουνάιτεντ ΣιάτλΣάουντερς 0:4

**Τόσο η Μινεσότα όσο και το Σιάτλ είναι ομάδες που διαθέτουν το εύκολο γκολ. Η γηπεδούχος έχει καταφέρει να βρει δίκτυα στα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, ενώ η φιλοξενούμενη μετράει 5/5. Συνεπώς θα πάμε με το αμφίσκορο, το οποίο στη Meridianbet βρίσκεται στο 1,66 και είναι η ψηλότερη απόδοση της αγοράς.

 

BETBUILDER: Δημιουργήστε τον δικό σας συνδυασμό!

 

Send this to a friend