Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Αναγκασμένη να επιτεθεί η Λίνφιλντ
Αναγκασμένη να επιτεθεί η Λίνφιλντ

Αναγκασμένη να επιτεθεί η Λίνφιλντ

 

 

*Στο «Γουίντσορ Παρκ» του Μπέλφαστ, η Λίνφιλντ υποδέχεται τη Ζαλγκίρις στη ρεβάνς του πρώτου προκριματικού γύρου του ΤσάμπιονςΛιγκ.

**O κανονισμός του εκτός έδρας γκολ έπαψε να υφίσταται. Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες δεν λύσουν τις διαφορές τους στα 180 λεπτά, αυτό θα γίνει είτε στην ημίωρη παράταση είτε στη διαδικασία των πέναλτι.

***Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον νικητή του ζευγαριού Φερεντσβάρος – Πρίστινα (3-0). Η ομάδα που θα αποκλειστεί θα συνεχίσει στο ΚόνφερενςΛιγκ.

 

0509: Linfield FC – Vilnius FK Zalgiris 21:45 («Windsor Park»)

Λίνφιλντ: Την ήττα με 3-1 εκτός από τη Ζαλγκίρις γνώρισε στον πρώτο επίσημο της αγώνα για τη φετινή σεζόν η Λίνφιλντ. Δέχθηκε δύο γκολ στα τελευταία στάδια του πρώτου ημιχρόνου, για να αντιδράσει νωρίς στο δεύτερο με το γκολ του Μανζινγκά και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ωστόσο στο 68′ οι Βορειοϊρλανδοί είδαν την εστία τους να παραβιάζεται για τρίτη φορά στο παιχνίδι, επιφέροντας τους έτσι την ήττα με 3-1. Με βάση το σκορ του πρώτου αγώνα λοιπόν, η Λίνφιλντ είναι αναγκασμένη να επιτεθεί, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ που θα την βάλει εκ νέου στο παιχνίδι της πρόκρισης.

ΖαλγκίριςΒίλνιους: 19 αγώνες πρωταθλήματος μετράει η Ζαλγκίρις, οι οποίοι την βρίσκουν στην πρώτη θέση με 41 βαθμούς, δύο μόλις περισσότερους από τη Σούντουβα που ακολουθεί στη δεύτερη θέση. Στο τελευταίο της παιχνίδι που έδωσε για το πρωτάθλημα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην έδρα της με τη Ριτεριάι (πρώην Τρακάι), ενώ το πιο πρόσφατο της ήταν η νίκη με 3-1 επί της Λίνφιλντ την περασμένη Τετάρτη (07/07), μια νίκη που της δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση στο δεύτερο γύρο του ΤσάμπιονςΛιγκ.

 

Πρώτος αγώνας: Ζαλγκίρις – Λίνφιλντ 3-1

****Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν αφήνει άλλη επιλογή στη Λίνφιλντ από το να ρισκάρει, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν κενούς χώρους. (Over 2,5 γκολ στο 1,85, η ψηλότερη απόδοση της αγοράς, Meridianbet).

 

MOBILEAPPLICATIONBONUS: Στοιχηματίστε από το κινητό σας και πάρτε έξτρα μπόνους!

 

Send this to a friend