Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Μοναδικός στόχος η τρίτη θέση και το γόητρο
Μοναδικός στόχος η τρίτη θέση και το γόητρο

Μοναδικός στόχος η τρίτη θέση και το γόητρο

 

 

*Στο κεκλεισμένων των θυρών «Mané Garrincha Stadium» της Μπραζίλια, Κολομβία και Περού αναμετρώνται σε παιχνίδι καθαρά για το γόητρο.

**Σε περίπτωση 90λεπτης ισοπαλίας, θα ακολουθήσει απευθείας η διαδικασία των πέναλτι, χωρίς την ύπαρξη παράτασης.

0863: Colombia – Peru 03:00 («ManéGarrincha Stadium»)

 

Κολομβία: Στον προηγούμενο της αγώνα με την Αργεντινή για τα προημιτελικά, η Κολομβία παρουσίασε ένα σκληροτράχηλο πρόσωπο και με το 1-1 του ενενηνταλέπτου έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι. Εκεί δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα Εμιλιάνο Μαρτίνες με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία να δώσει το παρών της σε τελικό μετά από 20 ολόκληρα χρόνια. Πάντως η πορεία της Κολομβίας στο φετινό Κόπα Αμέρικα ήταν αξιοσημείωτη, ωστόσο εκεί που προβλημάτισε ήταν κυρίως στο επιθετικό κομμάτι.

Τερματοφύλακες: Νταβίντ Οσπίνα (Νάπολι),Καμίλο Βάργκας (Άτλας), Αλνταϊρ Κιντάνα (Ατλέτικο Νασιονάλ).

Αμυντικοί: Ντάβιντσον Σάντσες (Τότεναμ), Γιέρι Μίνα (Έβερτον), Όσκαρ Μουρίγιο (Πατσούκα), Κάρλος Κουέστα (Γκενκ), Τζον Χανέρ Λουκουμί (Γκενκ), Στέφαν Μεδίνα (Μοντερέι), Ντανιέλ Μουνιός (Γκενκ), Γουίλιαμ Τεσίγιο (Λεόν), Φρανκ Φάμπρα (Μπόκα Τζούνιορς).

Μέσοι: Γουίλμαρ Μπάριος (Ζενίτ), Γκουσάβο Κουέγιαρ (Αλ Χιλάλ), Σεμπαστιάν Πέρες (Μποαβίστα), Μπαλντομέρο Περλάσα (Ατλέτικο Νασιονάλ), Εντγουίν Καρδόνα (Μπόκα Τζούνιορς), Χουάν Γκιγιέρμο Κουαρδάδο (Γιουβέντους), Χάμιντον Καμπάς (Ντεπόρτες Τολίμα).

Επιθετικοί: Ντουβάν Ζαπάτα (Αταλάντα), Λουίς Μουριέλ (Αταλάντα), Μιγκέλ Μπόρχα (Τζούνιορ), Ραφαέλ Σάντος Μπορέ (Ρίβερ Πλέιτ), Αλφρέδο Μορέλος (Ρέιντζερς), Λουίς Ντίας (Πόρτο), Γίμι Τσαρά (Πόρτλαντ Τίμπερς).

Αγωνιστικά νέα: Μετά τον αποκλεισμό από την Αργεντινή, έσκασε η θλιβερή είδηση του θανάτου του πατέρα του Φάμπρα από κορωνοϊό. Παρά την απώλεια του πάντως, ο αριστερός μπακ της Μπόκα Τζούνιορς παρέμεινε στην αποστολή και λογικά θα είναι διαθέσιμος για το σημερινό παιχνίδι. Ο τεχνικός Ρουέδα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με κάποιες αλλαγές στο αρχικό πλάνο, δίνοντας ευκαιρίες σε παίκτες που δεν πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής.

Πιθανή ενδεκάδα: Οσπίνα, Μουνιός, Όσκαρ Μουρίγιο, Κουέστα, Τεσίγιο (Φάμπρα), Μπάριος, Περλάσα, Κουαδράδο, Λουίς Ντίας, Μουριέλ, Ντουβάν Ζαπάτα.

Περού: Γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη διοργανώτρια Βραζιλία και έτσι βρέθηκε εκτός τελικού. Στα αξιοσημείωτα το ότι είχε κοιτάξει στα μάτια τη «Σελεσάο» και θα μπορούσε να οδηγήσει τον αγώνα στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, ασκώντας έντονη πίεση στην εστία του Έντερσον. Το γκολ όμως της ισοφάρισης τελικά δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα να βρεθεί αγωνιζόμενη στο μικρό τελικό.

Τερματοφύλακες: Πέδρο Γκαγιέσε (Ορλάντο Σίτι), Κάρλος Κάσεδα (Μελγκάρ), Χοσέ Καρβάγιο (Ουνιβερσιτάριο).

Αμυντικοί: Λουίς Άμπραμ (Βελές Σάρσφιλντ), Άλντο Κόρσο (Ουνιβερσιτάριο), Άντερσον Σανταμαρία (Άτλας), Μιγκέλ Αραούχο (Έμεν), Μιγκέλ Τράουκο (Σεντ Ετιέν), Κρίστιαν Ράμος (Σέζαρ Βαγιέχο), Μάρκος Λόπες (Σαν Χοσέ), Αλεξάντερ Κάλενς (Νιου Γιορκ Σίτι), Ρένσο Γκαρσές (Σέζαρ Βαγιέχο), Γιλμάρ Λόρα (Σπόρτινγκ Κριστάλ).

Μέσοι: Χεράλντ Τάβαρα (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Σέρχιο Πένια (Έμεν), Κρίστιαν Κουέβα (Αλ-Φατέχ), Ρενάτο Τάπια (Θέλτα Βίγκο), Ουίλντερ Καρταχένα (Γοδόι Κρουζ), Γιοσιμάρ Γιοτούν (Κρουζ Αζούλ), Αλέξις Αρίας (Μελγκάρ), Ρασιέλ Γκαρσία (Σιενσιάνο Κούσκο).

Επιθετικοί: Τζιανλούκα Λαπαντούλα (Μπενεβέντο), Άλεξ Βαλέρα (Ουνιβερσιτάριο), Λουίς Ιμπέρικο (Μελγκάρ), Αντρέ Καρίγιο (Αλ Χιλάλ), Σαντιάγο Ορμένιο (Λεόν).

Αγωνιστικά νέα: Δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα: Γκαγιέσε, Κόρσο, Τράουκο, Σανταμαρία, Κάλενς, Τάπια, Γιοτούν, Γκαρσία, Κουέβα, Καρίγιο, Λαπαντούλα.

Προϊστορία: Επτά νίκες μετράει η Κολομβία από το 2010 μέχρι σήμερα με αντίπαλο το Περού, εκ των οποίων η μία καταγράφηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Το Περού μετράει μόλις δύο νίκες, εκ των οποίων η μία στη παράταση, ενώ άλλα τέσσερα δεν ανέδειξαν νικητή.

 

21.06.21 Copa America Κολομβία Περού 1:2
04.06.21 World Cup Qualification Περού Κολομβία 0:3
16.11.19 Friendly International Match Κολομβία Περού 1:0
10.06.19 Friendly International Match Περού Κολομβία 0:3
11.10.17 World Cup Qualification Περού Κολομβία 1:1
18.06.16 Copa America Περού Κολομβία 0:1 (0:0)
08.10.15 World Cup Qualification Κολομβία Περού 2:0
09.09.15 Friendly International Match Κολομβία Περού 1:1
21.06.15 Copa America Κολομβία Περού 0:0
11.06.13 World Cup Qualification Κολομβία Περού 2:0
04.06.12 World Cup Qualification Περού Κολομβία 0:1
16.07.11 Copa America Κολομβία Περού 0:2 (0:0)
18.11.10 Friendly International Match Κολομβία Περού 1:1

 

***Μικρή σημασία έχει για τις δύο ομάδες το ποια θα καταφέρει στο τέλος να πάρει την τρίτη και ποια την τέταρτη θέση. Με βάση το μη ιδιαίτερο ενδιαφέρον που θα έχουν στον αποψινό αγώνα αναμένουμε να παρακολουθήσουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πρώτη επιλογή το Over στα γκολ. Η συγκεκριμένη επιλογή βρίσκεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ, με την Meridianbet να την προσφέρει στο 2,02.

 

EMPTYBET: Δημιουργήστε – Στοιχηματίστε – Κερδίστε!

 

Send this to a friend