Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Παιχνίδι για γκολ στο «NissanStadium»
Παιχνίδι για γκολ στο «NissanStadium»

Παιχνίδι για γκολ στο «NissanStadium»

 

 

*Στο NissanStadium η Νάσβιλ υποδέχεται την Ατλάντα σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ.

0052: Nashville SC – Atlanta United FC 03:30 («Nissan Stadium»)

Nάσβιλ: Μετά το ισόπαλο 1-1 κόντρα στη Μόντρεαλ, η Νάσβιλ επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 1-0 τη Φιλαδέλφια Ουνιόν. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, με τη Νάσβιλ να το διαφυλάσσει σαν κόρη οφθαλμού μέχρι και το τελικό σφύριγμα. Έτσι διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση και στους 18 πλέον βαθμούς, μειώνοντας τη διαφορά από την τρίτη Φιλαδέλφια (με αγώνα λιγότερο) στον πόντο και από τη δεύτερη Ορλάντο Σίτι στους τρεις.

 

Ατλάντα Γιουνάιτεντ: Τη βαριά ήττα με 3-0 από το Σικάγο δέχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Ατλάντα, σ’ ένα παιχνίδι που είχε μονάχα την κατοχή της μπάλας, για να μείνει στο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 2-0. Στην επανάληψη η εικόνα της ήταν καλύτερη απ’ αυτή του πρώτου ημιχρόνου, όμως στο 58′ είδε την αντίπαλο της να φτάνει και σε τρίτο γκολ και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Αυτό ήταν το 6ο διαδοχικό ματς που η Ατλάντα αγνοεί τη χαρά της νίκης, κάτι το οποίο την άφησε στη 10η θέση με 12 βαθμούς.

Προϊστορία: Μόλις δύο οι αναμετρήσεις μεταξύ Νάσβιλ και Ατλάντα στο γήπεδο της πρώτης, με τις δύο ομάδες να μετράνε από μία νίκη.

13.09.20 MLS Νάσβιλ Ατλάντα Γιουνάιτεντ 4:2
01.03.20 MLS Νάσβιλ Ατλάντα Γιουνάιτεντ 1:2

 

**Σε καλό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα η Νάσβιλ που τη θέλει να βρίσκεται στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα, ενώ από την άλλη η Ατλάντα δεν διανύει και τη καλύτερη της χρονική περίοδο, αγνοώντας τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές. Πιθανό το Over 2,5 στο 1,83, Meridianbet.

BETBUILDER: Δημιουργήστε τον δικό σας συνδυασμό!

Send this to a friend