Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Κρίσιμες οι πρωινές ώρες – ενισχύσεις από Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία και καδενοφόρα
Κρίσιμες οι πρωινές ώρες – ενισχύσεις από Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία και καδενοφόρα

Κρίσιμες οι πρωινές ώρες – ενισχύσεις από Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία και καδενοφόρα

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας μετέφερε ο Βουλευτής Λάρνακας της ΕΔΕΚ Ανδρέας Αποστόλου κρίνονται σημαντικές οι πρώτες πρωινές ώρες καθώς σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η ομάδα διαχείρισης από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι καιρικές συνθήκες θα είναι πολύ πιο ευνοϊκές το πρωί παρά αργότερα, με τους αρμόδιους να πρέπει να πράξουν εν τάχει εκμεταλλευόμενοι τις συνθήκες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πελεκάνος σε δηλώσεις του ανέφερε επίσης ότι αυτή την ώρα drones της Εθνικής Φρουράς προχωρούν σε χαρτογράφηση της κατάστασης έτσι ώστε να έχουμε μια πιο καλή αντίληψη για τα μέτωπα και μετά θα ακολουθήσει νέα σύσκεψη.

Επιπρόσθετα ανέφερε ότι το πρωί θα έχουμε δύο αεροσκάφη από την Ελλάδα, ενισχύσεις από από το Ισραήλ καθώς και δύο αεροσκάφη από την Ιταλία σύμφωνα με ενημέρωση.

Όσον αφορά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «είμαστε σε πλήρη συνεννόηση με τον Πρόεδρο, ο οποίος ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για τα προβλήματα που ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν οι κοινότητες και πιθανόν αύριο να κάνει και ο ίδιος μια περιοδεία σε όλες τις περιοχές για να έχει ιδία άποψη για τα προβλήματα».

Ο κ. Νουρής έδωσε οδηγίες για επίταξη καδενοφόρων οχημάτων για ενίσχυση των δυνάμεων ενώ αρμόδιοι επικοινώνησαν και με τα επτά χωριά που επηρεάστηκαν και η κοινότητα της Μελίνης έχει ζητήσει βοήθεια.

Send this to a friend