Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Το Ίδρυμα Χριστίνα Αποστόλου γέμισε χρώματα την Παιδιατρική του Νοσοκομείου Λάρνακας
Το Ίδρυμα Χριστίνα Αποστόλου γέμισε χρώματα την Παιδιατρική του Νοσοκομείου Λάρνακας

Το Ίδρυμα Χριστίνα Αποστόλου γέμισε χρώματα την Παιδιατρική του Νοσοκομείου Λάρνακας

Η ανάρτηση του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου Ανδρέα Αποστόλου :

Ολοκληρώσαμε, μαζί με όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μας, την ανακαίνιση της Νέας Παιδιατρικής Πτέρυγας του Νοσοκομείου Λάρνακας.

Χάρη στην στήριξη και την αγάπη σας δημιουργήσαμε ένα όμορφο χώρο #ΓιαΤαΠαιδιάΜας . Τα παιδιά μας που για εμάς στο Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο των προσπαθειών μας.

Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδάκια που με τις ζωγραφιές τους στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία που ξεκινήσαμε πέρσυ έτσι καιρό. Δυστυχώς η Πανδημία δεν μας επέτρεψε να οργανώσουμε την μεγάλη εκδήλωση που θα θέλαμε για να εκθέσουμε τις δημιουργίες των μικρών μας φίλων, αλλά να ξέρουν ότι ο στόχος έχει επιτευχθεί.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα σχολεία, σχολές, συνδέσμους γονέων και γονείς που στήριξαν τα παιδιά τους για να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή.

Ευχαριστούμε τον αγαπητό φίλο του Ιδρύματος μας Κούλλη Παύλου και την Ακαδημία του Top 11 καθώς επίσης και το Γκολ στη Ζωή που συμπορεύτηκαν μαζί μας σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Ευχαριστούμε όλες τις εταιρείες, οργανισμούς, και ανθρώπους που στήριξαν οικονομικά αλλά και με προσφορά υλικών και υπηρεσιών την προσπάθεια μας. Ευχαριστούμε επίσης όλα τα ΜΜΕ, δημοσιογράφους και παρουσιαστές που μας βοήθησαν με την προβολή της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.

Ευχαριστούμε τους ζωγράφους για τις όμορφες τους δημιουργίες. Τόσο τους ζωγράφους που συνεργάστηκαν με την Δρ. Κελλίρη όσο και την Μελίνα Σκλάβου για τις ζωγραφιές στα γραφεία των γιατρών.

Ευχαριστούμε τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, την διεύθυνση και το προσωπικό του Νοσοκομείου Λάρνακας για την άψογη συνεργασία τους αλλά κυρίως για την υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουν σε όλα τα παιδιά.

Ευχαριστούμε τον Δάσκαλο και καλό φίλο του Ιδρύματος κύριο Ανδρέα Κώστα για την επιλογή των παιδικών βιβλίων για την βιβλιοθήκη που δημιουργήσαμε.

Ευχαριστούμε την πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο για την προσφορά παιδικών βιβλίων για την παιδική βιβλιοθήκη. Τον φίλο Πρέσβη κύριο Sammy Revel και την φίλη Αναπληρώτρια Πρέσβειρα κυρία Noga Caspi.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Δρ. Χρυστάλλα Κελλίρη για την πρωτοβουλία που ανέλαβε εις μνήμην του συζύγου της για τις ζωγραφιές στην είσοδο της Παιδιατρικής Πτέρυγας.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον φίλο μας, παιδίατρο των παιδιών μας και Διευθυντή της Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Λάρνακας Δρ. Αδάμο Χατζήπαναγη γιατί ήταν το δικό του όραμα και η καθοδήγηση που συνέβαλαν στο να αναβαθμιστεί η Παιδιατρική Πτέρυγα.

Σκοπός μας είναι να παραμένουμε συνεχώς δίπλα τους και να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες, στα μέτρα των δυνατοτήτων μας, που θα προκύψουν και στο εγγύς μέλλον.

Μετέφερα στον Δρ. Χατζήπαναγη την ετοιμότητα μας να συμβάλουμε και στην αναβάθμιση της Παιδιατρικής Κλινικής στο παλιό κτήριο του Νοσοκομείο εάν και εφόσων μας ζητηθεί.

Μια από τις δεκάδες ζωγραφιές που μας στάλθηκε είχε τίτλο : “Σε λίγο ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός”.

Αυτός είναι ο στόχος μας στο Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου μαζί με τους υπέροχους ανθρώπους που βρίσκονται πάντα δίπλα μας.

Send this to a friend