Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021 Συνάντηση υποψήφιου βουλευτή Παναγιώτη Τουλούρα με τον Έπαρχο Λάρνακας
Συνάντηση υποψήφιου βουλευτή Παναγιώτη Τουλούρα με τον Έπαρχο Λάρνακας

Συνάντηση υποψήφιου βουλευτή Παναγιώτη Τουλούρα με τον Έπαρχο Λάρνακας

Παναγιώτης Τουλούρας: « Βασική προτεραιότητα είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών της επαρχίας Λάρνακας»  

Θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της επαρχιακής διοίκησης Λάρνακας συζήτησαν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν ο υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΠΑ, Παναγιώτη Τουλούρας και ο Έπαρχος Λάρνακας, Οδυσσέας Χατζηστεφάνου. 

Στο πλαίσιο της συζήτησης ο κ.Χατζηστεφάνου ενημέρωσε για τους τομείς δράσης της Επαρχιακής Διοίκησης και για τις ανάγκες που υπάρχουν για στήριξη του έργου που παράγει προς όφελος των  πολιτών. 

Από πλευράς του ο υποψήφιος βουλευτής Λάρνακας ανέφερε πως «η βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητας των πολιτών της επαρχίας Λάρνακας αποτελεί βασική προτεραιότητα».

Πρόσθεση του υποψήφιου βουλευτή Λάρνακας,  σε ενδεχόμενη εκλογή του, είναι να στηρίξει την προσπάθεια για υλοποίηση αναπτυξιακών έργων τα οποία θα συμβάλουν  στην κοινωνικοοικονομική αειφορία, στην αναβάθμιση του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος και θα βοηθήσουν στη βελτίωση και άνοδο του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων. Επιπλέον ιδιαίτερη σημασία θεωρεί πως πρέπει να δοθεί στην συγκράτηση του πληθυσμού στις αγροτικές περιοχές. 

Send this to a friend