Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΚΕΛ Λάρνακας: Εντάσεις στο Γραφείο Ευημερίας Αγίων Αναργύρων
ΑΚΕΛ Λάρνακας: Εντάσεις στο Γραφείο Ευημερίας Αγίων Αναργύρων

ΑΚΕΛ Λάρνακας: Εντάσεις στο Γραφείο Ευημερίας Αγίων Αναργύρων

 

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Χαώδη χαρακτηρίζει την κατάσταση που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό έξω από το Γραφείο Ευημερίας στους Αγίους Αναργύρους η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λάρνακας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα αναφέρει ότι η κατάσταση που δημιουργείται έξω από το Γραφείο Ευημερίας στο συνοικισμό Αγ. Αναργύρων προκαλεί αναστάτωση, ένταση και δυσφορία στους δικαιούχους των επιδομάτων και στους εργαζομένους στην υπηρεσία.

 

«Μέσα σε συνθήκες πανδημίας, δικαιούχοι αναμένουν για πολλή ώρα σε ουρές για την εξυπηρέτηση τους. Το πιο σοβαρό είναι ότι παρατηρείται αδυναμία της υπηρεσίας στο να υποδεχτεί και να εξυπηρετήσει αποτελεσματικά τις περιπτώσεις των ανθρώπων που έχουν ανάγκη από άμεση έκτακτη βοήθεια. Ως εκ τούτου, παρατηρείται μεγάλη καθυστέρηση στο να δοθεί βοήθεια στους δικαιούχους των επιδομάτων, με αποτέλεσμα να προκαλείται συνωστισμός, εντάσεις και καυγάδες στα γραφεία της υπηρεσίας με ότι αυτό συνεπάγεται. Είναι μια χαώδης κατάσταση», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Ε. Ε. του ΑΚΕΛ.

Λόγω των συσσωρευμένων προβλημάτων που παρατηρούνται στην συγκεκριμένη υπηρεσία, η Επαρχιακή Γραμματέας του ΑΚΕΛ Λάρνακας Χρυστάλλα Αντωνίου απέστειλε χθες επιστολή προς την υπουργό Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου, ζητώντας της να εξετάσει τ’ όλο θέμα προς διευκόλυνση των ανθρώπων που ταλαιπωρούνται, αλλά και των λειτουργών που εργοδοτούνται στα εν λόγω γραφεία.

Send this to a friend