Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Παραδέχθηκε ότι έσπασε τον αυτοπεριορισμό ο Νικόλας
Παραδέχθηκε ότι έσπασε τον αυτοπεριορισμό ο Νικόλας

Παραδέχθηκε ότι έσπασε τον αυτοπεριορισμό ο Νικόλας

 

 

Στο θέμα που προέκυψε μετά τη διάγνωση της κόρης του ως θετικό κρούσμα, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και ερωτηθείς για την υγεία της κόρης του, είπε ότι «είναι ασυμπτωματική για την ώρα» και ευχαρίστησε τους πολίτες για τις ευχές.

Κληθείς να απαντήσει στα όσα ακούστηκαν για τον δικό του αυτοπεριορισμό, μετά και το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης, ο Νικόλας Παπαδόπουλος κλήθηκε να απαντήσει κατά πόσον πήγε τελικά την Παρασκευή στο γραφείο του ενώ θα έπρεπε να ήταν σε αυτοπεριορισμό.

 


«Το πρωί της Παρασκευής ναι όντως πήγα στο γραφείο μου, από ειδική πόρτα χωρίς να έρθω σε επαφή με το προσωπικό του γραφείο, για να πάρω κάποια προσωπικά μου αντικείμενα και τον ηλεκτρονικό μου υπολογιστή. Ως επίσης για να κάνω κάποιες δηλώσεις σε άλλο κανάλι και επέστρεψα αμέσως στην καραντίνα» είπε ο Κύριος Παπαδόπουλος.

Σημειώνεται ότι θετική στον κορωνοϊό εντοπίστηκε η κόρη του κ. Παπαδόπουλου, την περασμένη Πέμπτη και θα έπρεπε ο ίδιος να παραμείνει μετά από ενημέρωση που έλαβε από τις αρμόδιες υπηρεσίες, σε αυτοπεριορισμό.

Send this to a friend