Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ηγεσία του Ο.Κ.Υπ.Υ. επισκέφθηκε το νέο Κέντρο Υγείας Αθηένου
Η ηγεσία του Ο.Κ.Υπ.Υ. επισκέφθηκε το νέο Κέντρο Υγείας Αθηένου

Η ηγεσία του Ο.Κ.Υπ.Υ. επισκέφθηκε το νέο Κέντρο Υγείας Αθηένου

 

 

Ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (Ο.Κ.Υπ.Υ.) κ. Χρίστος Λοϊζίδης, η Επιχειρησιακή Εκτελεστικός του Οργανισμού κ. Ειρήνη Προκοπίου, ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού κ. Χαράλαμπος Χαριλάου και ο Εκτελεστικός Διευθυντής των Νοσοκομείων Λάρνακας – Αμμοχώστου κ. Γιώργος Καροτσάκη, μαζί με την κ. Μαρία Θεοφίλου, επισκέφθηκαν την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020 το νέο Κέντρο Υγείας Αθηένου το οποίο αναμένεται να παραδοθεί ολοκληρωμένο τις προσεχείς μέρες.

Τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, στην παρουσία του βουλευτή Λάρνακας κ. Γιώργου Προκοπίου ο οποίος διευθέτησε την επίσκεψη και στον οποίο ο Δήμαρχος Αθηένου εξέφρασε για άλλη μια φορά τις θερμές ευχαριστίες του.

Ο Δήμαρχος Αθηένου εξέφρασε ξανά προς την ηγεσία του Ο.Κ.Υπ.Υ. τη θέληση του Δήμου Αθηένου, των Οργανωμένων Φορέων του Δήμου και των κατοίκων, όπως το Κέντρο με τη λειτουργία του στεγάσει τις διάφορες ειδικότητες ιατρών που υπάρχουν στον Δήμο, ώστε να καταστεί ένα σύγχρονο Ιατρικό Κέντρο, από το οποίο θα εξυπηρετούνται οι δημότες, αλλά και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών.  Παράλληλα ζήτησε ξανά τη λειτουργία μόνιμου σταθμού ασθενοφόρου, ώστε να σταματήσουν να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, σ’  αυτή την ακριτική περιοχή, ενώ αυτός θα μπορεί να εξυπηρετεί και τις κοντινές στον Δήμο περιοχές.

 

Η ηγεσία του Ο.Κ.Υπ.Υ. ξαναείδε με θετικότητα τις εισηγήσεις του Δημάρχου, ενώ τόνισε ότι πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν τις τελικές τους αποφάσεις για το Κέντρο Υγείας, καθώς και για τη δημιουργία μόνιμου σταθμού ασθενοφόρου στην Αθηένου.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους παρευρεθέντες και ζήτησε όπως λάβουν υπόψη την ακριτικότητα της Αθηένου και τα πολλά προβλήματα που παρουσιάζονται στους κατοίκους λόγω του γεγονότος αυτού και να βοηθήσουν στην ικανοποίηση των αιτημάτων που τέθηκαν και λειτουργία του Κέντρου σύμφωνα με τις εισηγήσεις της Αθηένου, ώστε να βοηθηθούν οι δημότες στο θέμα υγείας τους.

 

 

Send this to a friend