Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Στοίχισαν τα λάθη του Τόνιο και η μέτρια ΑΕΚ δέχθηκε την πρώτη της ήττα (βίντεο)
Στοίχισαν τα λάθη του Τόνιο και η μέτρια ΑΕΚ δέχθηκε την πρώτη της ήττα (βίντεο)

Στοίχισαν τα λάθη του Τόνιο και η μέτρια ΑΕΚ δέχθηκε την πρώτη της ήττα (βίντεο)

Δύο λάθη του Τόνιο τα οποία στοίχησαν στην ΑΕΚ η Ομόνοια τα εκμεταλλεύτηκε και πήρε μία σπουδαία νίκη μέσα στο ΓΣΠ με 2-1.

Με την Ομόνοια αν και με 11 άλλαγες που ξεκίνησε το παιχνίδι ήταν καλύτερη από την ΑΕΚ και δίκαια πήρε τη νίκη.

Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν στο 45+2 μετά από λάθος του Τόνιο σε σέντρα και τον Τζιωνή από κοντά να κάνει το 1-0.  Αμέσως μετά ισοφάρησε σε 1-1 η ΑΕΚ στο 68′ με κεφαλιά του Τρουγιόλς, όμως η Ομόνοια είχε τον τελευταίο λόγο και μετά από λάθος υπολογισμό του Τόνιο στην απευθείας εκτέλεση του Κίκο έκανε το 2-1 στο 88′.

Περισσότερα σε λίγο…

Ομόνοια: Κυριακίδης, Κίκο, Ντούρις (69΄Σενέ) Τζιωνής, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μαυρίας, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Βενιζέλου, Ασαντέ (57΄Κακουλλής/89΄Λανγκ)

Στον πάγκο: Φαμπιάνο, Λούφτνερ, Σενέ, Χούμποτσαν, Λανγκ, Σάββα, Κακουλλής, Χρίστου, Ιωάννου

ΑΕΚ: Τόνιο, Τρουγιόλς, Άμπραχαμ, Σπόλιαριτς, Ακοράν, Τρισκόφσκι, Νάντο (57′ Ναράνχο), Χέιτλι (73΄Έκτορ Μαρτίνεθ) Φερνάντεθ, Μικέλ (46΄Ιωάννου)  Μοϊσόφ.

Στον πάγκο: Τέουκενς, Τάντι, Μαρτίνες, Ιωάννου, Φλοριάν, Ναράνχο, Ναούμ, Κωνσταντίνου, Μακρής.

Κίτρινες: Κίκο, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Βενιζέλου/Νάντο, Τρουγιόλς, Σπόλιαριτς

Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Νίκος Εγγλέζου

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Xαράλαμπος Γεωργίου

Τέταρτος: Ιωάννης Κάττου

 

Send this to a friend