Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Δύσκολο πρωτάθλημα, θα δώσουμε χαρές στον κόσμο της Ομόνοιας»
«Δύσκολο πρωτάθλημα, θα δώσουμε χαρές στον κόσμο της Ομόνοιας»

«Δύσκολο πρωτάθλημα, θα δώσουμε χαρές στον κόσμο της Ομόνοιας»

 

 

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας επικοινωνήσαμε με τον προπονητή της Ομόνοιας Αραδίππου, Μιχάλη Μάρκου, ο οποίος μας μίλησε για τον αγώνα εκτός έδρας με την ΑΕΖ.

Αναλυτικά:

Λίγα λόγια για τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΖ…

 

“Ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΖ, στη Λεμεσό. Θα παίζαμε στην Παρεκκλησιά, όμως τελικά θα παίξουμε Ζακάκι, στην ουσιαστική έδρα του αντιπάλου, μία δύσκολη έδρα, ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, στην ομάδα μας έγινε μία καλή προετοιμασία και θεωρώ ότι πάμε στη Λεμεσό για να φύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα”.

Έγιναν κάποιες μεταγραφικές κινήσεις αρκετά αξιόλογες, είσαι ευχαριστημένος εσύ από τους παίκτες που ήρθαν;

“Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τους νέους παίκτες αλλά και από τους παίκτες που κρατήσαμε στην ομάδα. Κρατήσαμε 8-10 ποδοσφαιριστές από τα πέρσι και φέραμε κάποιους νέους παίκτες που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν. Είναι πολυτέλεια για την ομάδα μας, για τη Β’ Κατηγορία, οι πλείστοι έχουν κάνει αξιόλογες χρονιές και μαζί με τα παιδιά που είχαμε στην ομάδα, φτιάξαμε ένα δυνατό σύνολο για το καλύτερο”.

Στα φιλικά χρησιμοποίησες και αρκετούς νεαρούς παίκτες και από τις ακαδημίες αλλά και δανεικούς από άλλες ομάδες. Γενικά έχεις την τάση να δίνεις ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές…

”Βεβαίως μου αρέσει να δίνω ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες, παιδιά που φέραμε και από άλλες ομάδες δανεικούς, οι οποίοι είναι πολύ αξιόλογοι ποδοσφαιριστές. Και από τη Νέα Σαλαμίνα, οι Κουζάριδες και ο Τρύφωνος από την ΑΕΚ, ο Βασίλης Δημοσθένους, ο οποίος είναι με ελευθέρα και είναι η έκπληξη για μένα, πήρε αρκετό χρόνο στα φιλικά και με την αξία του κερδίζει θέση στη βασική εντεκάδα, όπως και τα άλλα παιδιά και τα νεαρά ταλέντα που έχουμε στην ομάδα, που είναι από τα σπλάχνα του σωματείου και έτσι έχουμε βάθος”.

Πως κρίνεις το νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας;

“Ένα παράξενο πρωτάθλημα με 18 ομάδες, πολλοί αγώνες, δύσκολο πρωτάθλημα, για αυτό θέλουμε πολλούς ποδοσφαιριστές για να αντεπεξέλθουμε στους αγώνες”.

Ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

“Να μείνουν κοντά στην ομάδα, να κάνουν υπομονή, κάναμε μία καλή ομάδα, δείξαμε στα φιλικά ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, θέλουμε βέβαια δουλειά αλλά αυτό κάνουμε δουλεύουμε. Να μείνουν κοντά στην ομάδα και είναι βέβαιο ότι θα τους δώσουμε χαρές”.

Send this to a friend