Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ΥΚΕ: Αγορά υπηρεσιών από τον ιδιωτικό τομέα
ΥΚΕ: Αγορά υπηρεσιών από τον ιδιωτικό τομέα

ΥΚΕ: Αγορά υπηρεσιών από τον ιδιωτικό τομέα

 

 

Συμβάσεις με ψυχολόγους, ψυχίατρους, παιδοψυχίατρους, αξιολογητές κοινωνικών αναγκών και με νομικούς συμβούλους θα συνάψει το υπουργείο Εργασίας στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών κοινωνικής ευημερίας (ΥΚΕ). Η αναδιάρθρωση θα συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Απασχόληση, Ανθρώπινοι Πόροι και Κοινωνική Συνοχή».

Προ ημερών το υπουργείο προχώρησε στην προκήρυξη του διαγωνισμού για τη δημιουργία καταλόγου για την αγορά υπηρεσιών από επαγγελματίες στους τομείς των υπηρεσιών κοινωνικής ευημερίας.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του διαγωνισμού στο πλαίσιο της Συμφωνίας Πλαίσιο, το υπουργείο θα προχωρήσει στην αγορά υπηρεσιών από επαγγελματίες ανά ειδικότητα και ανά επαρχία.

 

Βάσει των εκτιμήσεων, η μέγιστη καθορισμένη τιμή για την παροχή υπηρεσιών είναι η εξής:

Ψυχολόγοι:

▸ €55 την ώρα με μέγιστο ποσό τα €650 ανά εξυπηρετούμενο για τη διενέργεια επαγγελματικών συνεδριών για αξιολόγηση/στήριξη/θεραπεία και συμμετοχή στις πολυθεματικές ομάδες. Το συνολικό κόστος θα συμφωνείται πριν την ανάθεση για παροχή υπηρεσιών βάσει του κόστους ανά ώρα.

▸ €300 μέγιστο ποσό ανά εξειδικευμένη έκθεση/γνωμάτευση/διαγνωστική έκθεση/γραπτή αναφορά προς Δικαστήριο. Το πραγματικό ποσό θα συμφωνείται πριν την ανάθεση για παροχή των υπηρεσιών.

▸ €50 ανά κλήση για συμμετοχή στις ομάδες επειγόντων περιστατικών. Εάν η κλήση ξεπερνά τη μία ώρα, €50 ανά ώρα.

Ψυχίατροι και Παιδοψυχίατροι:

▸ €85 την ώρα με μέγιστο ποσό τα €1.040 ανά εξυπηρετούμενο για τη διενέργεια επαγγελματικών Συνεδριών για αξιολόγηση/στήριξη/θεραπεία και συμμετοχή στις πολυθεματικές ομάδες. Το συνολικό κόστος θα συμφωνείται πριν την ανάθεση για παροχή υπηρεσιών βάσει του κόστους ανά ώρα.

▸ €300 μέγιστο ποσό ανά εξειδικευμένη έκθεση/γνωμάτευση/διαγνωστική έκθεση/γραπτή αναφορά προς Δικαστήριο. Το πραγματικό ποσό θα συμφωνείται πριν την ανάθεση για παροχή των υπηρεσιών.

▸ €80 ανά κλήση για συμμετοχή στις ομάδες επειγόντων περιστατικών. Εάν η κλήση ξεπερνά τη μία ώρα, €80 ανά ώρα.

Αξιολογητές Κοινωνικών

Αναγκών:

▸ €40 ανά έκθεση και €40 ανά επαγγελματική συνεδρία για παροχή περαιτέρω στήριξης σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Νομικοί Σύμβουλοι

▸ €50 την ώρα και το συνολικό κόστος θα συμφωνείται πριν την ανάθεση για παροχή υπηρεσιών βάσει του κόστους ανά ώρα.

▸ €100 ανά κλήση για συμμετοχή στις ομάδες επειγόντων περιστατικών. Εάν η κλήση ξεπερνά τη μία ώρα, €100 ανά ώρα.

Send this to a friend