Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι κατασκευαστικές εργασίες στη μαρίνα Αγίας Νάπας
Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι κατασκευαστικές εργασίες στη μαρίνα Αγίας Νάπας

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι κατασκευαστικές εργασίες στη μαρίνα Αγίας Νάπας

 

 

Η πρώτη παραθαλάσσια έπαυλη στη μαρίνα Αγίας Νάπας αναμένεται να είναι έτοιμη στο τέλος του τρέχοντος έτους. Σύμφωνα με νέο ενημερωτικό δελτίο της διαχειρίστριας εταιρείας, οι κατασκευαστικές εργασίες των παραθαλάσσιων επαύλεων στη μαρίνα προχωρούν με ταχείς ρυθμούς και η παράδοση της πρώτης έπαυλης αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος του 2020. Συνολικά θ’ ανεγερθούν 35 πολυτελείς παραθαλάσσιες επαύλεις στο πλαίσιο του beachfront living που θα προσφέρει το οικιστικό κομμάτι της μαρίνας Αγ. Νάπας.

Μετά την έναρξη, από 1η Ιουνίου, της προσφοράς υπηρεσιών ελλιμενισμού σκαφών και με την ολοκλήρωση των εργασιών της εμπορικής ζώνης της μαρίνας (εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα κ.α.) να υπολογίζεται περί τις αρχές του νέου έτους, σειρά παίρνουν οι πολυτελείς επαύλεις, οι οποίες αναμένεται να παραδοθούν σταδιακά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η άνετη διαβίωση, η 24ωρη ασφάλεια, η ιδιωτικότητα, η πολυτέλεια, η μοντέρνα αρχιτεκτονική μ’ επιρροές από τοπικά-παραδοσιακά στοιχεία και η άμεση πρόσβαση στη θάλασσα, θα είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που θα προσφέρει η μαρίνα Αγίας Νάπας στους ενοίκους των παραθαλάσσιων επαύλεων».

 

Να σημειωθεί, ότι 11 από τις επαύλεις θα έχουν απευθείας πρόσβαση στην παραλία, 12 απ’ αυτές θα είναι στη χερσόνησο της μαρίνας, ενώ οι υπόλοιπες 12 επαύλεις θ’ ανεγερθούν στο τεχνητό ιδιωτικό νησί, μέσα στη λιμενολεκάνη της μαρίνας.

Η διαχειρίστρια εταιρεία της μαρίνας ενημέρωσε ότι οι 11 επαύλεις που θα έχουν απευθείας πρόσβαση στην παραλία με τη λεπτόκοκκη άμμο, έχουν σχεδιαστεί μοναδικά για να προσφέρουν στους ενοίκους τους ένα πραγματικά ιδιωτικό και μοντέρνο περιβάλλον, με άνετους εσωτερικούς χώρους, καταπράσινους κήπους και καταπληκτική θέα στη θάλασσα. Θα είναι πλήρως ανεξάρτητες, 3, 4 ή 5 υπνοδωματίων, λίγα μόλις βήματα μακριά από την παραλία, σχεδιασμένες με προσεκτική ισορροπία εκλεπτυσμένης κομψότητας και σύγχρονης πολυτέλειας.

Όσον αφορά τις 12 επαύλεις, τριών υπνοδωματίων, στη χερσόνησο της μαρίνας, θα έχουν άμεση θέα στη μαρίνα και θα διαθέτουν ιδιωτικό χώρο πρόσδεσης σκαφών σε ασφαλείς αποβάθρες. Θα χρησιμοποιηθούν επιφάνειες από γυαλί για την κατασκευή τους και θα διαθέτουν μοντέρνα, ανοιχτή διαρρύθμιση στους κύριους χώρους, που θα ενώνουν τους εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους, χαρίζοντας απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα.

Τέλος, για τις επαύλεις στο τεχνητό νησί, θα είναι κτισμένες με τα υψηλότερα πρότυπα αισθητικής, με προσεκτικά σχεδιασμένους εσωτερικούς χώρους κι εξαιρετικά υλικά, εξοπλισμό και φωτιστικά. Θα διαθέτουν μεγάλα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, που θα προσφέρουν φυσικό φως κι εκπληκτική θέα στη μαρίνα.

Τ’ όλο μεγαλόπνοο project της μαρίνας Αγ. Νάπας, συμπεριλαμβανομένων και των δύο πύργων με τα πολυτελή διαμερίσματα, αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2023.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend