Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Προεδρικό – Δρ. Καραγιάννης: Πάρθηκαν αποφάσεις σχετικά με το θέμα των οδοφραγμάτων
Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Προεδρικό – Δρ. Καραγιάννης: Πάρθηκαν αποφάσεις σχετικά με το θέμα των οδοφραγμάτων

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Προεδρικό – Δρ. Καραγιάννης: Πάρθηκαν αποφάσεις σχετικά με το θέμα των οδοφραγμάτων

 

 

Μιάμιση ώρα διήρκησε η κρίσιμη σύσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας με την Επιστημονική Ομάδα για την αξιολόγηση των δεδομένων, όπως διαμορφώνονται στην τρίτη φάση άρσης των περιοριστικών μέτρων.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης, σύμφωνα με πληροφορίες, τέθηκαν η λειτουργία των αεροδρομίων, η κατάσταση ενόψει της αναμονής τουριστικού κύματος καθώς και το άνοιγμα των οδοφραγμάτων.

Σύμφωνα με τον καθηγητή της μικροβιολογίας του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, λίγο μετά τη σύσκεψη που προηγήθηκε στο Προεδρικό, ο κος Πέτρος Καραγιάννης ανέφερε πως “έγινε μια λεπτομεριακή συζήτηση για τα επιδημιολογικά δεδομένα της Κύπρου και τα οδοφράγματα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε μια πιο σαφή εικόνα σε ότι αφορά τη διστακτικότητα των τουρκοκυπρίων να μας δώσουν τα επιδημιολογικά τους δεδομένα με τον κ. Αναστασιάδη να αναφέρει πως πρόκειται για μια συνηθισμένη τακτική από τα κατεχόμενα. Τ

 

Σύμφωνα με τον κο Καραγιάννη, πάρθηκαν αποφάσεις που θα ανακοινωθούν σε λίγο, σε ότι αφορά τα οδοφράγματα και τι θα είναι αναγκαίο να γίνεται όταν ανοίξουν.

 

Send this to a friend