Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Αλαλούμ με το άνοιγμα των νηπιαγωγείων – «Δεν έχουμε δικό μας Πρωτόκολλο»
Αλαλούμ με το άνοιγμα των νηπιαγωγείων – «Δεν έχουμε δικό μας Πρωτόκολλο»

Αλαλούμ με το άνοιγμα των νηπιαγωγείων – «Δεν έχουμε δικό μας Πρωτόκολλο»

Για άνοιγμα των δημόσιων και ιδιωτικών νηπιαγωγείων κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή του Σίγμα «Πρωτοσέλιδο» η πρόεδρος Συνδέσμου Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων Λαύρα Ηρακλέους.

Αρχικά ανέφερε ότι το υπουργείο Εργασίας δεν διευκρίνισε αν θα ανοίξουν όλες οι τάξεις των νηπιαγωγείων δημιουργώντας ένα μπέρδεμα. Πρόσθεσε ότι μερικές τάξεις των νηπιαγωγείων υπάγονται στο Υπουργείο Εργασίας και άλλες στο υπουργείο Παιδείας.

Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά εάν θα ανοίξουμε σίγουρα στις 21 Μαΐου, καθώς δεν έχουμε δικό μας συγκεκριμένο Πρωτόκολλο.

Τόνισε ότι υπάρχουν περίπου 300 νηπιαγωγεία, ενώ σχολίασε το ότι το αρμόδιο υπουργείο διαχρονικά χειρίζεται ως δευτερεύον ζήτημα τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία.

Επιπλέον εξέφρασε το παράπονο ότι υπάρχουν διαφορετικοί χειρισμοί στα ιδιωτικά νηπιαγωγεία, αναφέροντας το παράδειγμα των διαφόρων ιατρικών εξετάσεων που πρέπει να κάνουν οι εργαζόμενοι στα ιδιωτικά νηπιαγωγεία, κάτι που δεν γίνεται στα δημόσια.

Τέλος διερωτήθηκε αν οι γονείς θα πάρουν τα παιδιά στα νηπιαγωγεία, ενώ πρόσθεσε ότι «τα πρωτόκολλα έπρεπε να είναι έτοιμα για να μπορούμε να δούμε αν θα μπορέσουμε να ανοίξουμε», κατέληξε.

Send this to a friend