Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Πώς να καθαρίσετε γρήγορα το ψυγείο σας!
Πώς να καθαρίσετε γρήγορα το ψυγείο σας!

Πώς να καθαρίσετε γρήγορα το ψυγείο σας!

Το καθάρισμα του ψυγείου δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν στο σπίτι ζουν παιδιά. Υπάρχει πάντα η υποψία ότι όσο εσείς καθαρίζετε τα ράφια του ψυγείου, κάποιος, σε κάποιον άλλο χώρο του σπιτιού, ζωγραφίζει με μπογιές τους τοίχους. Ωστόσο, επειδή καλό ψυγείο είναι το καθαρό ψυγείο, σας παρουσιάζουμε τον απόλυτο οδηγό για καθαρό ψυγείο στο πι και φι! Για να ακριβολογούμε, σε μόλις 30 λεπτά!

Η επιχείρηση Καθαρό Ψυγείο είναι οικογενειακή υπόθεση. Επομένως, δεν πρέπει να ξεπερνά την μία ώρα, ακόμη κι αν μιλάμε για το πιο βρόμικο ψυγείο.

Η καλύτερη ώρα να καθαρίσετε το ψυγείο σας είναι όταν είναι σχετικά άδειο. Λιγότερα τρόφιμα μέσα στο ψυγείο σημαίνει ευκολότερη δουλειά. Δείτε το σαν ευκαιρία να ξεφορτωθείτε πράγματα όπως εκείνο το βαζάκι με την σάλτσα που πήρατε για μια συγκεκριμένη συνταγή και δεν το ξαναχρησιμοποιήσατε.
Καθαρίστε το ψυγείο με παρέα: με τον σύντροφό σας, με ένα μέλος της οικογένειας ή ακόμη και με ένα φίλο. Ο καθαρισμός θα διαρκέσει τον μισό χρόνο αν, όσο εσείς τρίβετε τα ράφια, ο συνεργάτης σας στο καθάρισμα καθαρίζει το εσωτερικό του ψυγείου. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε και τα παιδιά – με αφορμή τον καθαρισμό, μπορούν να μάθουν για τα διάφορα είδη τροφίμων.
Σκουπίστε τις επιφάνειες γρήγορα χρησιμοποιώντας χαρτί κουζίνας. Μη χάνετε πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας να στραγγίξετε τις επιφάνειες με σφουγγάρι – λίγα φύλλα καλής ποιότητας απορροφητικό χαρτί κουζίνας (μας αρέσει το Zewa!) θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε τα πάντα πολύ πιο γρήγορα.
Χρησιμοποιήστε χαρτί κουζίνας που παραμένει ανθεκτικό ακόμη και όταν είναι βρεγμένο. Με το χαρτί κουζίνα Zewa μπορείτε να τρίψετε όλες τις επιφάνειες, αλλά μπορείτε ακόμη και να το στραγγίξετε!
Καθαρίζετε από λίγο, αλλά συχνά. Την επόμενη φορά που θα καθαρίσετε το ψυγείο σας, η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει ακόμη λιγότερο χρόνο, αρκεί να καθαρίζετε με χαρτί κουζίνας τους λεκέδες από ατυχήματα την στιγμή που συμβαίνουν και να βρίσκετε λίγο χρόνο κάθε εβδομάδα για να καταναλώνετε ή να πετάτε ό,τι αρχίζει να χαλάει ή να… αποκτά ζωή.

Πηγή:zewa.net

Send this to a friend