Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Καλή η κατάσταση όσων νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο «αναφοράς»
Καλή η κατάσταση όσων νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο «αναφοράς»

Καλή η κατάσταση όσων νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο «αναφοράς»

Περίπου στα ίδια χαμηλά επίπεδα των προηγούμενων ημερών κυμάνθηκε και χθες ο συνολικός αριθμός ασθενών στο «νοσοκομείο αναφοράς». Μέχρι το απόγευμα οι ασθενείς με κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου ήταν συνολικά 17, οι τρεις από τους οποίους νοσηλεύονταν στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονταν πιο στενή παρακολούθηση.

Το βράδυ της Τετάρτης (22/4) έγιναν δύο νέες εισαγωγές ασθενών στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ενώ αργά χθες το απόγευμα επρόκειτο να δοθεί ένα εξιτήριο σε ασθενή, του οποίου τα αποτελέσματα της επαναληπτικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε ήταν αρνητικά στον ιό. Ο συγκεκριμένος ασθενής θα μεταφερθεί στο κέντρο αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή του. Η κατάσταση της υγείας των υπολοίπων ασθενών που βρίσκονται στο νοσοκομείο αναφοράς κρίνεται από τους θεράποντες γιατρούς ως σταθερή.

Στο μεταξύ, έξι πρόσωπα, που εξακολουθούν να παρουσιάζουν ύποπτα συμπτώματα για κορωνοϊό, νοσηλεύονταν μέχρι χθες το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Τα τέσσερα απ’ αυτά ήταν στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου, ενώ δύο βρίσκονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όχι όμως διασωληνωμένα.

 

 

Την ίδια ώρα στο κέντρο αποκατάστασης Eden Resort φιλοξενούνταν μέχρι χθες το απόγευμα 58 ασθενείς με κορωνοϊό, εκ των οποίων οι 29 είναι οι εργαζόμενοι στη μονάδα αρτοποιίας, στη βιομηχανική περιοχή Λάρνακας, οι οποίοι κόλλησαν ομαδικά τον ιό, καθότι εργάζονταν και διέμεναν στον ίδιο χώρο.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend