Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ «Εγκλωβισμένος» δίνει αγώνα για να κηδέψει τη σύντροφό του-Πέθανε από κορωνοϊό
«Εγκλωβισμένος» δίνει αγώνα για να κηδέψει τη σύντροφό του-Πέθανε από κορωνοϊό

«Εγκλωβισμένος» δίνει αγώνα για να κηδέψει τη σύντροφό του-Πέθανε από κορωνοϊό

 

 

Ένας «εγκλωβισμένος» Βρετανός στην Κύπρο δίνει αγώνα για να επιστέψει στη χώρα του, ώστε να πει το τελευταίο αντίο στη σύντροφό του, η οποία πέθανε από κορωνοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, ο 72χρονος Peter Joanknecht έμαθε την προγούμενη βδομάδα ότι η επί 26 χρόνια σύντροφός του, Diane Howe, πέθανε στο σπίτι της από την Covid-19, μόλις τέσσερις ώρες αφού είχε διαγνωστεί θετική στην ασθένεια.

Ο 72χρονος, ο οποίος βρισκόταν στην Κύπρο για επίσκεψη στην αδελφή του, θα έφευγε στις 31 Μαρτίου, ενώ το προηγούμενο διάστημα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τη σύντροφό του. Τώρα βρίσκεται «εγκλωβισμένος» στα κατεχόμενα και υπάρχουν πολλές δυσκολίες στον επαναπατρισμό του.

 

Μάλιστα, εκφράζει φόβους ότι δεν θα μπορέσουν να κρατήσουν τη σορό της για πολλές ημέρες ακόμα και δεν θα προλάβει να την αποχαιρετίσει.

Όπως καταγγέλλει, υπάρχουν πολλοί περιορισμοί στις πτήσεις για επιστροφή, οπότε είναι σχεδόν αδύνατο να ταξιδέψει στη χώρα του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στα κατεχόμενα βρίσκονται 133 Βρετανοί πολίτες, οι οποίοι δεν μπορούν να ταξιδέψουν πίσω στη χώρα, επειδή έκλεισαν τα οδοφράγματα και η Τουρκία σταμάτησε τις πτήσεις από και προς τα κατεχόμενα, εκτός συγκεκριμένων εξαιρέσεων.

Send this to a friend